↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

53 00 34 40

Besøksadresse

Hanaleite 8
5555 FØRDE I HORDALAND
  1. Beskrivelse

Rørleggermester Halland & Fosse består av rørleggermesterne Kristian Halland og Ingve Fosse og ble etablert i 2020. Til sammen har vi over 30 års erfaring fra VVS-bransjen og legger vekt på å utføre arbeid med høy kvalitet.

 

Vi utfører alle typer oppdrag innen VVS-faget i både næringsbygg og for privatkunder - alt fra mindre reparasjoner til nybygg.

 

For eksempel:

  • Varmeanlegg, varmepumper og vannbehandling
  • Drenering, takvann og fordrøyningsanlegg
  • Vannpumper, trykktanker og ekspansjonskar
  • Installasjon av vannmåler
  • Kloakkpumper, kloakkanlegg og minirenseanlegg

 

SERVICEAVTALE

Dersom du har vannbåren varme eller brønn/borehull så har du et anlegg som skal ha jevnlig tilsyn minst én gang i året. Det samme gjelder varmtvannsbereder med ekspansjonskar. Uten ettersyn og vedlikehold risikerer du dyre reperasjoner som ikke dekkes av garanti.

For at du skal slippe å tenke på dette tilbyr vi en årlig serviceavtale der vi kommer og ser over anlegget ditt og utfører anbefalt vedlikehold. Du betaler kun en fast sum pr. år.

 

BEREDSKAP 24/7

Vannlekasjer og andre uønskede hendelser kan oppstå når som helst. Uansett når du måtte trenge hjelp av en rørlegger, så hjelper vi deg - hele døgnet, hele året.

Trenger du hjelp utenfor åpningstid og ringer oss, får du muligheten til å bli satt over til beredskapstelefonen vår. Husk at det gjelder egne priser for beredskapsoppdrag.