↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

976 57 519

Besøksadresse

Havnavegen 390
5570 AKSDAL
  1. Beskrivelse

Nordic Crane er ledende innenfor mobilkraner, lastebilkraner og transporttjenester. Vi opererer lokalt, nasjonalt og i hele Skandinavia.

Nordic Crane har rundt 300 maskiner som opereres av våre dyktige og serviceinnstilte medarbeidere. Bærekraft og hensyn til miljøet er viktig for oss. Vi har investert i verdens første elektriske beltekran og velger alltid miljøvennlig når vi investerer og oppgraderer maskinparken.

 

75 års erfaring

Kynningsruds historie startet i etterkrigsåret 1946. Byggmester Bjarne Kynningsrud grunnla virksomheten som gjennom årene skulle utvikle seg til dagens Kynningsrud med forretningsområdene Kran, Eiendom, Bygg og Boliger.

 

Løftetjenester og transport

Kranavdelingen har vært i stadig vekst siden 70-tallet og fokuset har tidligere hovedsakelig vært rettet mot Østlandsområdet i Norge i tillegg til Sverige. I 1998 kom den karakteristiske grønnfargen som skulle vise seg å bli en stor suksess i markedet. I dag er Nordic Crane en av Skandinavias ledende totalleverandører av alle typer løft og transport av tunge konstruksjoner.

 

Spesialtransport

Nordic Crane er en av få aktører som kan tilby spesialiserte transportmetoder. Med en stor, velholdt og ikke minst fleksibel utstyrspark, har vi opparbeidet seg en bred erfaring innen alle typer spesialtransport. Vi er ledende i det norske markedet og besitter både den erfaring og ekspertise som skal til for å jobbe med alle typer kompliserte /overdimensjonerte transportoppdrag. Vi prosjekterer og utfører alle typer spesialtransport i inn- og utland.

Vi er stolte av å ha døgnbemanning og rask responstid, slik at vi kan være på plass på kort tid etter at behovet for kran eller transport oppstår. Kontakt oss på telefon 815 11 511 så hjelper vi deg med å løse dine utfordringer raskt og effektivt.