↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

960 08 051

Besøksadresse

Koløyvegen 60
5419 FITJAR
  1. Beskrivelse

Vinduer

Vinduene er blant husets viktigste bidrag til fasadens uttrykk og til miljø- og trivselsfaktorer. De fleste ønsker seg godt inneklima med gode lys- og lydforhold, lavt energibruk, trygghet og estetikk i sin bolig. Ved å velge riktige vindu til ditt hus kan du øke livskvaliteten og verdien av boligen din. Riktig valg av vindu kan bety mye for framtidige kostnader til energikjøp, vedlikehold og utskiftninger.

Våre vinduer

Toppsving, sidehengslet, topphengslet, fastkarm, kombinasjoner og spesialvindu. MesterVindu kan lage større vinduer enn de fleste og har neste uante muligheter til å løse dine ønsker for vinduer. Kontakt våre rådgivere for en god samtale om valgmuligheter.

Løsninger til et hvert behov

Vi tilbyr et vidt spekter av løsninger for å dekke ditt behov. Vi har et stort utvalg av vindustyper, hvorav alle er stilmessig like og kan kombineres. Vi kan gjøre individuelle tilpasninger og utførelser, og leverer vindu med alle glasstyper på markedet.

Førsteklasses kvalitet

Våre vinduer produseres av det beste råstoff som finnes; laminert, fingerskjøtet kvistfri furu. Hver enkelt bestanddel i karmer, rammer og sprosser har ren kjerneved (som stavkirker) mot ytterside for å gi vinduene lang levetid. Du kan også får vinduene produsert av edeltre som Eik, Mahogny, Accoya og Kebonyav, som kan gi bygget særpreg og ekstremt lang levetid. Vinduene overflatebehandles med miljøvennlig 2-øko maling, olje eller lakk fra den anerkjente leverandøren Teknos.

Klassisk og moderne stil

Våre vindu og dører har elegante, stilriktige profiler som tar seg godt ut til alle typer bygg. Alt fra de mest moderne bygg til hus, hytter og rehabiliteringer av gamle hus og bygårder. Vårt dør- og vinduskonsept er svært fleksibelt i hvordan produktene kan kombineres og inndeles med sprosser, faste felt og åpningsrammer. Du vil alltid få laget et MesterVindu som passer til ditt prosjekt. Les mer under stilvalg.

Vindu for generasjoner

Design, utvikling og teknologi står høyt hos oss. Vi arbeider stadig med å utarbeide nye pene, og smarte løsninger som tilfredsstiller dagens og morgendagens krav. Det stilles stadig høyere krav til særpreg, energieffektivitet og bærekraft, og gode vinduer er kanskje den viktigste delen av et moderne, energieffektivt og miljøvennlig bygg. Med MesterVindu kan du være sikker på at også neste generasjon sine behov oppfylles. Les mer under Miljø & Energi.

Vedlikeholdsfritt

Våre vinduer og dører kan leveres med aluminiumskledd utside. Aluminiumskledningen er pulverlakkert og svært fargestabil. Treverket beskyttes mot sol og regn og spares for slitasje. Vinduene trenger ikke å males mer og vil forbli like pene år inn og år ut. Du kan velge ulik farge inne og ute til nesten ingen merkostnad. Les mer under aluminiumsbekledning.

 

 

Dører

Dørene er en viktig del av huset. De fleste ønsker funksjonelle dører med gode lys- og lydforhold, god isolasjon og estetikk og ikke minst dører som er solide og verner om husets verdier.

Løsninger for alle behov

Vi leverer ytterdører til alle formål: Skyvedører, balkongdører, hoveddører og biinngangsdører. Dørene kan produseres i klassisk og moderne stil og med spesielle tilpasninger og utførelser. For å dekke de aller fleste støy- og lysdempingsbehov kan alle våre dører leveres med alle glasstyper på markedet.

Helheten teller

Dører plasseres ofte i nærheten av vinduer. Da er det viktig at dørene og vinduene passer sammen og gir en helhetlig fasade. Våre dører kan tilpasses de aller fleste glasshøyder og sprosseinndelinger. I tillegg deler dørene våre akkurat de samme stilmessige detaljene som vinduene.

Detaljer skapt med teknologi og håndarbeid

Dørene er med på å gi et førsteinntrykk av huset. Våre dører er forseggjorte, med mange pene detaljer. Alle våre dører kan utsmykkes med glass, fyllinger og paneler. Våre dører er kostnadseffektivt produsert på moderne datastyrte maskiner med fagarbeiderens grundige håndarbeid som avslutning.

Sikre dører

Sikkerhet er viktig for en god dør. Våre produseres med laminerte ramtre og sikkerhetsglass. Dørene har tre hengsler, og benytter solide lukke- og låsebeslag for å gi en innbruddssikker konstruksjon. Ekstra låser og spesialhengsler kan monteres for særlig høy innbruddssikring.

 

Glass

Ved valg av vinduer og dører spiller glasset en vesentlig rolle. Vinduet eller dørens isolasjonsevne og støydemping er faktorer som i stor grad avgjøres av glasstypen. I tillegg kan moderne glass fås med sol- og brannbeskyttelse, og innbrudds- og skadesikring.

Glass er for mange forbrukere et ukjent produkt, til tross for den betydning det har for vårt daglige liv ved at vi kan se ut og får inn lys og varme. Glass har i de senere år hatt en enorm utvikling. Det har kommet mange nye og gode egenskaper til glass, og ikke minst mange nye og spennende glasstyper. For oss er det derfor viktig å få informert forbrukeren om hvilke glassvalg som er mulig i et moderne MesterVindu. Våre rådgivere står klar for deg.

Glass kan i hovedsak deles inn i fem typer: energiglass, solglass, sikkerhetsglass, lydglass og brannglass. Disse kombineres med selvrensende glass, duggfrie glass og glass med spesielle farger og detaljer. Våre rådgivere kan hjelpe deg med valg.

 

Solbeskyttende glass

Selv i det høye nord hvor vi befinner oss, vil det være nødvendig i store deler av året å skjerme seg mot solvarme. Ikke minst opplever vi dette i sommerhalvåret. Solglass har flere gode egenskaper og muligheter, og vår glassprodusent har et bredt spekter av solavskjermende ruter som passer de fleste behov. Moderne solglass er ikke mørkt, men mer som energiglass.

 Sikkerhetsglass

Glass er et skjørt materiale. Knuste glassruter kan lett medføre personskade, og det er ikke til å legge skjul på at mange innbrudd involverer knuste glass. Vi tilbyr vindu og dører med herdede eller laminerte glassruter som er utviklet med disse problemstillingene i tankene.

 Energiglass er standard

Vanlig, helt ordinært glass slipper inn solenergi, men på grunn av den lave refleksjonen i langbølgeområdet slipper det ut romvarme. Energiglassets høye refleksjon av langbølget stråling slipper inn varmestråler (kortbølgede varmestråler) fra sollyset og reflekterer langbølget varmestrålene innenfra, slik at varmen forblir i rommet. Standard i MesterVindu.

 Støydempende glass

I vårt moderne samfunn er kanskje støy den enkeltfaktoren som i størst grad påvirker livskvaliteten negativt. Støy er et økende problem for stadig flere mennesker. Vanlige vinduer har moderate støyreduserende egenskaper, men det er utviklet spesielle støydempende glass som har god effekt. Våre rådgivere kan hjelpe deg med å velge riktig glass til ditt hus.

 Selvrensende glass

Belegget på et selvrensende glass bruker naturens egne krefter til å rense glasset for organisk smuss. Sol og regn skaper en reaksjon med belegget som gjør at smuss løses opp og renner av. Dette gir deg fordelen av mindre vindusvasking og klarere utsikt!

 Anti kondensglass

Skjerpede energikrav til bygg har ført til stor etterspørsel av vinduer og glassfasader med 3-lag energiglass med lav u-verdi og svært god isoleringsevne. Det er bra for energibruk og miljø, men i takt med stadig lavere U-verdier har også forekomsten av utvendig kondens på glass tiltatt. Det oppleves negativt når det oppstår, da utsikten hindres.

Kondens er et naturlig fenomen som inntreffer hyppigst vår og høst med vindstille, klart vær med stor forskjell i temperatur dag og natt. Når temperaturen synker om kvelden og natten stiger luftfuktigheten (RH) og det kan kondensere på utvendige kalde overflater.  Når det såkalte duggpunktet passeres, skjer dette.

Anti Kondens Glass er et utmerket glassvalg som reduserer forekomsten av utvendig kondens, damp og frost. Ja, det kan danne seg frost (rim) på yttersiden ved lav temperatur.

Anti Kondens Glass har et hardt pyrolytisk belegg på den ytterste glassflaten gjør at glassets temperatur øker og forekomsten av kondens og frost reduseres.

 

Fordeler

  • Risikoen for utvendig kondens minimaliseres
  • Kan kombineres med varmeisolasjonsbelegg
  • Kan kombineres med solbeskyttelsebelegg
  • Glasset er helt klart, gjennomsyn påvirkes ikke av belegget
  • Kan bøyes, lamineres og herdes som vanlig floatglass