↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

471 76 463

Besøksadresse

Spannavegen 532
5546 RØYKSUND
  1. Beskrivelse

LIDENSKAP FOR MAT

Gjennom vårt konsept skal kunden få muligheten til å velge «REIN» mat, laget av kokker med lidenskap, inspirasjon og kjærlighet for faget. Vi skal kunne tilby nye spennende matopplevelser og sette norsk natur og utmark i fokus.

 

RS Catering er opptatt av et bærekraftig jordbruk hvor matproduksjon er jordbrukets hovedoppgave. Samtidig som klimagassutslipp fra norsk jordbruk må prioriteres må økt matproduksjon med intensjon om økt selvforsyning iveratas.

Etter mange års erfaring i bransjen er det overbevisende mange som verdsetter kvalitet foran kvantitet.

 

 

HJEMMELAGET KVALITET

Produksjon, distribusjon og salg av høykvalitets råvarer basert på lokale leverandører fra Rogaland. Med fjorder, hav, fjell og et unikt jordbruk er RS Catering et genuint foretak på cateringmarkedet på Haugalandet. Vi produserer unike måltidsløsninger og delikatesser for salg via hjemmeside, sosiale medier og Reko-ringen.

 

REIN MAT

Sammenlignet med flere cateringselskaper som selger ferdigprodukter fra industri, er RS Catering en premium leverandør av rein mat og hjemmelagde produkter til konkurransedyktige priser. Samfunnet vårt og verden er i forandring, derfor skal vi være oppdatert på mattrender og ikke minst være et naturlig valg for vegeterianere og veganere. Vi tilbyr flere retter med varierte grønnsaker og kulinariske smaker.