↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 70 02 00

Besøksadresse

Årabrotsveien 21 E
5515 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

NST Renhold as er et selskap i NST Gruppen med forretningsområder innen renhold, gartner, vaktmester, service-, hotell- og kantinedrift.

Selskapet er godkjent renholdsbedrift.

Selskapet har god erfaring med byggrenhold og utvask av bygg, og kan i tillegg tilby støvmåling og dokumentasjon av kvaliteten på renholdet etter RTB håndboken og NS-INSTA 800. Selskapet utfører også desinfisering, blant annet av treningssenter, operasjonsstuer, m.m

 

  • NST Contracting as utfører arbeid innen stillas, industriell rengjøring, overflatebehandling av stål og metaller og inspeksjon av overflatebelegg. Selskapet er også godkjent utleieselskap, og leier ut personell innen en rekke fagområder.
  • NST Byggservice as utfører typiske "arkitektfag" som gulv- og malerarbeid, murarbeid, flisarbeid, tømmerarbeider, herunder renovering og oppussing av boliger, bygg og fasader.
  • NST Renhold as utfører arbeider med renhold, gartner- og vaktmestertjenester, samt hotell- og kantinetjenester.
  • NST Baltija er et litauisk selskap lokalisert i Vilnius, Litauens hovedstad. Selskapet opererer med utleie og rekruttering av alle typer personell, samt med helsetjenester og språkopplæring.
  • NST Accounting er også et litauisk selskap som utfører regnskap- og konsulenttjenester, og har sin kundekrets blant både norske og litauiske selskaper, og spesielt blant selskaper som opererer over landegrensene i Europa.