Derfor tar han et nytt år som leder i HHK

TAR ETT ÅR TIL: Johan Rokstad fortsetter som styrelder i HHK - i hvert fall i ett år til.

TAR ETT ÅR TIL: Johan Rokstad fortsetter som styrelder i HHK - i hvert fall i ett år til. Foto:

– Ansettelsen av Mika Nurmi som ny hovedtrener, har gitt meg og klubben en ny giv, sier HHK-leder Johan Rokstad etter tirsdagens digitale årsmøte i klubben.

DEL

HÅNDBALL: Rokstad innrømmer at han har telt på knappene etter ti til dels krevende år som styreleder i Haugaland Håndball.

– Men med Mika på plass føler jeg vi har et bedre utgangspunkt enn på lenge. Jeg er trygg på at den negative trenden er snudd. Dermed var det lettere å si ja til et nytt år som leder, sier Rokstad.

Han har altså startet på sitt ellevte år som styreleder i HHK.

Med seg i styret har han foreløpig Siri Rinden som nestleder og Gunnar Lund som økonomileder. To styremedlemmer og et varamedlem skal velges på et ekstraordinært årsmøte senere i vår.

HHK gikk med 130.000 kroner i overskudd i fjor, av en omsetning på 1,7 millioner. For 2020 er det budsjettert med en omsetning på 2,4 millioner.

– Gunnar Lund har gjort en meget god jobb med økonomien i klubben, sier Rokstad

Han forteller at klubben vil ha et enda sterkere fokus på talentutviklingsprosjektet HTU framover.

– Vi brukte en del tid på årsmøtet til å diskutere HTU. For oss er det å få til et skikkelig ungdomsarbeid like viktig som A-laget. Derfor skal Mika Nurmi også ha en sentral rolle som mentor for prosjektet, sier Johan Rokstad.

Artikkeltags