[ROMERIKES BLAD]: – Jeg synes det er pinlig på Norwegian sine vegne. Det var rett og slett juks, synes jeg.

På flyturen hjem fra Dublin skulle Ann-Helen, som er bosatt i Nittedal, og familien bestille seg flymat. Det endte ikke i en like hyggelig opplevelse for alle.

Det som på menyen ble presentert som en nystekt panini av hvitt brød med masse forskjellig pålegg, viste seg å ikke være helt det samme i virkeligheten.

– Det var to tørre, slappe grovbrødskiver med minimalt med pålegg. 13-åringen som fikk servert maten er en gutt med god appetitt, men ikke engang han var villig til å spise den. Det var litt kjedelig, og jeg ble ganske irritert.

– Han ble veldig skuffa

Til tross for at skuffelsen var stor i det øyeblikket familien fikk brødskivene, ser de tilbake på det hele som en humoristisk opplevelse.

– Det var litt komisk, vi lo mye av det. Det var jo utrolig stor forskjell på det som var på bildet og det vi faktisk fikk.

– Selvfølgelig så er ikke dette all verdens sak, det er snakk om en panini. I tillegg var det en flytur på to timer, så det gikk helt greit. Men 13-åringen som fikk den maten ble jo veldig skuffa.

Rett etter flygingen valgte Sørlie å legge ut et innlegg på sin egen Facebook-side for å advare andre om å ikke bestille det samme, og for å prøve å få en forklaring fra Norwegian.

– Jeg vil se hva de svarer, jeg er veldig nysgjerrig på forklaringen deres.

Fikk en kort tilbakemelding

Innlegget på Facebook skapte engasjement og Sørlie fikk flere kommentarer av både kjente og ukjente. Hun fikk blant annet en kommentar fra en kvinne som mente å ha opplevd akkurat det samme.

– Hun hadde også fått mat som ikke var i nærheten av det som var avbildet på menyen, så det var nok ikke bare på vår flyging at det har vært en slik levering.

Ikke lenge etter innlegget ble lagt ut, fikk hun et kort svar fra flyselskapet.

– De skrev at de hadde sendt meg en tilbakemelding på mail. Men da jeg åpnet den var den bare en beskjed om at de hadde mottatt saken, også sto det nederst i mailen at de skulle ta kontakt med meg, noe de ennå ikke har gjort.

Sørlie har forståelse for at de som jobber i flyselskapet har travle dager, og at slike henvendelser kanskje ikke alltid blir prioritert først i rekka. Hun synes likevel at svartiden var unødvendig lang.

– At det skal gå over en måned å få svar på en såpass enkel henvendelse synes jeg er rart. Det hadde tatt dem to minutter å sende meg en forklaring.

– Det kunne selvfølgelig vært verre, men jeg kjenner at jeg blir litt irritert.

Romerikes Blad har vært i kontakt med senior kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, Eline Hyggen Skari, som svarer følgende:

– Paninien vi serverer om bord er populær blant kundene. I sommer har vi dessverre hatt noen utfordringer med levering av varer, og når det inntreffer søker vi alltid etter å kunne tilby ett erstatningsprodukt. Våre kabinansatte informerer om dette da de kunngjør serveringen, og dersom dette ikke har vært opplyst om tilstrekkelig, så beklager vi det.

– Det er en travel sommer i luftfarten og vi har mange henvendelser til vårt kundesenter i denne perioden. Med denne har det skjedd en glipp, og det beklager vi overfor kunden.