FOTBALL: Som Haugesunds Avis skrev i forrige uke, skal Martin Samuelsen være aktuell for den engelske Championship-klubben Hull, som jakter opprykk til Premier League.

Torsdag fikk Hull-manager Grant McCann for første gang spørsmål om Samuelsen på en pressekonferanse før helgas kamp mot Fulham.

Men aller først svarte han på hvordan spillerjakten går.

– Jobber fortsatt hardt

– Vi jobber fortsatt hardt, men det er ikke noe nytt, sa McCann på pressekonferansen, ifølge lokalavisen Hull Daily Mail.

Han har tidligere bekreftet at Hull har lagt inn bud på en offensiv spiller, og trolig er det snakk om Barnsley-spissen Mallik Wilks. Men klubbene har så langt ikke blitt enig om en overgang.

– Vi er ved et veiskille og begge parter er nødt til å bevege seg, trolig først og fremst den selgende klubben, sa McCann til BBC Radio Humberside, ifølge Hull Daily Mail i forrige uke.

Nå sier han følgende:

– Det er egentlig fortsatt det samme. Vi har forskjellige alternativer, så det er opp til oss når vi snur oss mot en av dem. For øyeblikket er vi ok, vi har ikke hastverk. Men vi prøver.

– Hvem vet

Hull har stort sett vært linket til spillere som McCann kjenner godt, og Samuelsen er ikke noe unntak. De to var nemlig sammen i League One-klubben Peterborough.

På torsdagens pressekonferanse ble manageren spurt om det var noe sannhet i Samuelsen-interessen.

– For å være ærlig med deg, så vil jeg ikke snakke om spekulasjoner. Som jeg har sagt før, er jeg sikker på at mange navn blir lansert, sa McCann, før han tok et eksempel:

Hull skal også være interessert i Wigan-spissen Devante Cole, ifølge Sky Sports.

– Hvem vet hvor det kommer fra, sa McCann, og la til at flere av overgangsryktene ikke stemmer.

– Vi vet hva vi trenger, og vi jobber hardt med det, slo han fast.

På kamp i England

Det har ikke lykkes Haugesunds Avis å få en kommentar fra Samuelsen selv, som nå er tilbake i England etter at låneavtalen med FKH gikk ut.

Mandag ble han avbildet sammen med en West Ham-supporter på tribunen under en U23-kamp.

Samuelsens kontrakt med West Ham går ut til sommeren.