– Har et bilde av hva som skjedde

Foto: Alfred Aase

Foto: Alfred Aase

Artikkelen er over 3 år gammel

En kvinne i 70-årene blir betegnet som kritisk skadet etter ei trafikkulykke på E 134 ved Isvik tirsdag ettermiddag.

DEL

VINDAFJORD: Lensmann Ingvar Gjærde sier til Haugesunds Avis at etter avhør av vitner til trafikkulykken i Skjold tirsdag, har de dannet seg et ganske klart bilde av hva som skjedde før ulykken inntraff.

– Statens vegvesens ulykkesanalysegruppe (UAG) har vært på stedet, vi har gjort åstedsundersøkelse og avhører vitner og de involverte. Vi driver fremdeles etterforskning – så jeg kan ikke gå ut med våre konklusjoner enda, sier Gjærde.

Det var tirsdag to biler frontkolliderte like øst for tunnelen på E 134 i Isvik. Politiet fikk melding om ulykka klokken 13.45.

Ifølge operasjonsleder André Skram Hansen i Sør-Vest politidistrikt var det to personer i hver av bilene.

– En person er kritisk skadd, og luftambulansen er på vei for å hente vedkommende, sa Hansen.

Den kritisk skadde er fløyet til Stavanger universitetssjukehus. De opplyser i en pressemelding klokken 17.25 at personen, en kvinne i 70-årene, fortsatt er kritisk skadd, men at tilstanden er stabil.

Tilstanden til de tre andre blir betegnet som en alvorlig skadet og to lettere skadet. Den alvorlig skadde ble kjørt til Haugesund sjukehus.

Ulykka førte til trafikale problemer, og politiet opplyste at det var omkjøring via gamlevegen, altså via Skjoldavikvegen. Politiet etablerte dirigering for å ta unna trafikken.

Statens vegvesens ulykkesanalysegruppe (UAG) ble kalt ut, og E 134 var derfor sperret for trafikk i noen timer.

Like over klokken 18.00 opplyser Vegtrafikksentralen at E 134 er åpen for fri ferdsel igjen, men at det er en del oljesøl i veibanen.

Politiet har foretatt vitneavhør på stedet.

Saken oppdateres.

Artikkeltags