RADIO 102: Elise Hazel Asbjørnsen (32) fra Haugesund tilbrakte åtte ungdomsår i Radio102 der hun gjorde alt fra å produsere reklame med Eivind Jul Fiksdal til å lede Din Morgen sammen med Thor Magnar Thorsen. I 2009 fikk hun jobb i P4-systemet og bodde på Lillehammer inntil hun i 2013 begynte i NRK og slo seg ned innenfor ring 3 i Oslo.

– Jeg har vært seks år i NRK, og leste flere år nyheter i NRK Dagsnytt og Alltid Nyheter, men det siste halvannet året har jeg vært vaktsjef. I begynnelsen var det rart ikke å være på lufta, men jeg innrømmer at jeg liker å delegere og «sjefe» litt, sier Asbjørnsen som studerer ved siden av jobben.

– Jeg har studert coaching og retorikk og tar nå administrasjon og ledelse for å få tung nok ryggsekk til å mestre oppgavene framover, sier hun og innrømmer at hun ikke er ofte hjemme i Haugesund.

– Jeg har samboer fra Lørenskog, bor innenfor ring 3 og blir der. «Klimaflyktning» er jeg også, og merker det når jeg holder på å blåse vekk etter landing på Helganes. Det er ikke helt meg, innrømmer Asbjørnsen.