Engelsk nettsted: West Ham vil selge Samuelsen

HVOR GÅR VEIEN VIDERE?: Det er det store spørsmålet knyttet til Martin Samuelsen. Kontrakten hans med West Ham går nemlig ut til sommeren.

HVOR GÅR VEIEN VIDERE?: Det er det store spørsmålet knyttet til Martin Samuelsen. Kontrakten hans med West Ham går nemlig ut til sommeren. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

... og klubber fra både Skandinavia og Nederland skal være interessert i den innlånte FKH-spilleren.

DEL

FOTBALL: Han fikk endelig sjansen fra start i forrige uke, og siden den gang har den utlånte West Ham-spilleren Martin Samuelsen (22) scoret tre mål på to kamper for FKH.

Nå skriver det engelske nettstedet Football Insider at West Ham vil selge Samuelsen i vinter, slik at han ikke forsvinner gratis når kontrakten går ut til sommeren.

Klubber fra Skandinavia og Nederland skal være interessert i den tidligere landslagsspilleren, ifølge Football Insider. Nettstedet bruker også ordene «bargain deal», altså røverkjøp på godt norsk, om overgangen.

Selv er Samuelsen klar på at han trenger stabilitet etter å ha vært på lån i engelske Peterborough, Burton og Blackburn, samt VVV-Venlo i Nederland og FKH de fem siste årene.

– Jeg har en formening om hva jeg vil, men vi har en god del igjen av sesongen med Haugesund, så jeg har fokus på det inntil videre. Men etter så mange lån og korte opphold her og der, tenker jeg at det er viktig for meg å få den stabiliteten over tid. Føle på tilhørigheten, at jeg er en del av noe, i stedet for å føle at du er en leiesoldat, sa Samuelsen til TV 2 for noen dager siden, og la til:

– Vi får se hva det blir, det er usikkert.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken