Kvinne kjørte av veien i Etne

En kvinne i 20-årene mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand da hun førte bilen ut av vegen i Etne natt til lørdag.

DEL

ETNE: Politiet fikk melding om en trafikkulykke i nærheten av Etne jordbruksskole klokken 03.48 natt til lørdag.

– Enslig bil skal ha kjørt ut av veien og trillet rundt. Fører er på vei ut av bilen. Uvisst om noen er skadd. Nødetatene er på vei til stedet, meldte operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt.

Da politipatruljen ankommer ulykkesstedet i Litledalen finner de en bil som ligger på tvers i veibanen. Det skal da ikke ha vært mulig for biler å komme forbi.

Føreren av bilen, en kvinne i 20-årene, skal ha vært på beina. Tilsynelatende uskadd. Hun skal ha blitt fraktet i ambulanse til Haugesund sjukehus, da legen ønsket å få sjekket henne skikkelig.

Det skal ha vært noe uklart om der har vært flere personer enn fører i bilen. Sannsynligvis skal hun ha vært alene i bilen.

Hun mistenkes for å ha kjørt bilen i alkoholpåvirket tilstand.

Det ble sikret også blodprøve.

Tok seg inn på hotellrom

Lørdag morgen har vaktsjef Andreas Frønsdal ved Haugesund politistasjon to personer i arresten. En mann og en kvinne. Det de har til felles, er at de ikke var i stand til å ta vare på seg selv.  

Mannen skal ha blitt tatt inn fra Haugesund, mens kvinnen ble fraktet fra Karmøy.

Det var klokken 01.40 politiet fikk melding fra hotell i sentrum om ukjent mann hadde fått tak i en romnøkkel og har tatt seg inn på et rom.

– Vedkommende på dette rommet kjente ikke mannen. Han kastet opp, hylte og skrek og ville ikke dra derfra igjen. Patruljen som ble sendt til hotellet fikk raskt kontroll på mannen i begynnelsen av 40-årene, skriver politiet på Twitter.

Han skal ha vært meget beruset og ble kjørt i arrest for avrusing.

Gikk i veibanen

Klokken 01.50 fikk politiet melding om mann som gikk midt i veibanen i området Landakrysset og forsøkte å stanse biler.

Politipatruljen fikk tak i den berusede mannen og fikk ham i sikkerhet inn i politibilen.

Mannen ble så kjørt hjem.

Artikkeltags