Mann til sjukehus i luftambulanse

E 134: En bil havnet på taket og ble liggende i en elv ved E 134 i Stordalen i Etne søndag i 13-tiden. Foto: Terje Størksen

E 134: En bil havnet på taket og ble liggende i en elv ved E 134 i Stordalen i Etne søndag i 13-tiden. Foto: Terje Størksen

Artikkelen er over 4 år gammel

Bil havnet i elva i Stordalen på E 134 søndag ettermiddag.

DEL

ETNE: Politiet fikk melding om ulykken fra vitner klokken 12.55 søndag. Ni minutter senere kunne AMK bekrefte at det var én person i bilen. Vitner på steder klarte å få personen ut før ambulanse og politiet kom til ulykkesstedet.

- Vår patrulje kom fram til ulykkesstedet litt før 13.30. Skadeomfanget foreløpig ukjent, opplyste politiets operasjonsleder Håkon Thornes til h-avis.no klokken 13.30.

Bilen havnet på taket i en elv like ved veibanene. Uhellet skjedde på E 134 omtrent midtveis i Stordalen i Etne kommune.

Klokken 14.00 kunne Thones opplyse at bilføreren er mann i 70-årene. Ifølge vitneforklaringer tyder det på at føreren har sovnet bak rattet.

- Han er tatt med av luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent. Bilen er fjernet og vegen åpen, opplyste operasjonslederen klokken 14 via Twitter.

Informasjonsavdelingen ved Haugesund sjukehus opplyser klokken 18.35 at mannen har bruddskader.

Artikkeltags