Fikk 15.000 kroner i gave

GLAD: – Nå kan vi bidra med enda mer, sier Gerd Jorunn Christensen, som er funksjonsleder for oppvekst og fellesskap i Kirkens Bymisjon

GLAD: – Nå kan vi bidra med enda mer, sier Gerd Jorunn Christensen, som er funksjonsleder for oppvekst og fellesskap i Kirkens Bymisjon Foto:

Kirkens Bymisjon fikk 15.000 kroner av Mediehuset Haugesunds Avis.

DEL

HAUGESUND: Tradisjonen tro gir Mediehuset Haugesunds Avis til et godt formål i lokalsamfunnet den dagen avisa fyller år.

I år er det Kirkens Bymisjons prosjekt «En helt vanlig jul» som ble plukket ut til å motta 15.000 kroner.

En vanlig jul for flest mulig

– Jeg ble så glad. Vi ønsker å hjelpe flest mulig med å få en vanlig jul, og nå kan vi bidra med enda mer, sier Gerd Jorunn Christensen, som er funksjonsleder for oppvekst og fellesskap i Kirkens Bymisjon, og legger til at slike gaver betyr veldig mye.

Hun er ennå ikke helt sikker på hvordan pengene nå skal anvendes.

– Nå må vi se på hvordan de kan brukes for å nå flest mulig. Kanskje vi bruker dem til å kjøpe juletre som vi kan gi til familier som ikke har råd, sier Christensen.

Men hun ser også muligheten for at de kan kjøpe inn flere gavekort.

– De kan vi dele ut slik at folk får kjøpt seg noe ekstra godt i julen. Eller vi kan kjøpe inn kinobilletter, forteller hun, og legger til at i julen er det generelle forbruket stort, og det er ikke enkelt for foreldre å forklare 13-åringen sin at man ikke har råd til julegave eller noe ekstra godt å spise.

Julegave

Det er Mediehusets julegave til sine egne pensjonister, etter pensjonistenes eget ønske, som går til frivillige formål.

Blant tidligere mottakere av gaven finner vi Haugesund Røde Kors, Frelsesarmeens bo- og omsorgssenter, HC-gruppa i Djerv 1919 og Veiledningssenteret for pårørende.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken