Ny pris til Edda Kino

NY PRIS TIL EDDA: Marit Sætre Færevåg og Jorunn Kristensen fra Edda Kino Haugesund med prisen som Årets Kino i kategori mellomstor kino

NY PRIS TIL EDDA: Marit Sætre Færevåg og Jorunn Kristensen fra Edda Kino Haugesund med prisen som Årets Kino i kategori mellomstor kino Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Også i år er kinoen i Haugesund kåret til landets beste i sin klasse.

DEL

KINO: Det var under kinobransjens julebord den 6. desember Edda fikk prisen for Årets Kino i klasse mellomstor kino (100.000 – 200.000 besøk pr. år.). Kinoen har vunnet denne prisen seks ganger de siste sju årene ifølge kinosjef Marit Sætre Færevåg.

– Jeg syns det er like stas hver gang vi vinner. Dette er et klapp på skuldra for dem som er våre egne og det er jo alltid veldig hyggelig, sier kinosjef Marit Sætre Færevåg til Radio 102.

HØR OGSÅ: Edda er årets mellomstore kino – IGJEN!

Dette er juryen vurdering:  «Vinnerkinoen har hatt en imponerende mengde morsomme aktiviteter, både gjengangerne og nyheter, men felles for alle er at de knyttes til filmer som går og filmer som kommer. Derfor kunne publikum delta på Snekker Andersens rebusløp, Hakkebakkeskogens hinderløype, Trolls Disco, Mikkels pølsebod, finn og snap fabeldyr, mm 28 filmer på 31 visninger.

Når alle disse aktivitetene, og mange flere, også fører til en solid besøksøkning med hele 30%, er vinneren opplagt. Ikke bare startet de Den store kinodagen, de slår resten av landet med 30 årsjubileet i år, men resten av landet feirer 30-års jubileum neste år.», skriver bransjeforeningen Film & Kino i en pressemelding.

Artikkeltags