Film-premiere

«A Hologram for The King»: Bygget over sukessboken ved samme navn.

Med Tom Hanks i hovedrollen. En amerikansk businessmann gjør et desperat forsøk på å komme seg på beina igjen ved å selge i Saudi-Arbia.

Komedie

«Istid. På kollisjonskurs» Endelig blir det gjenhør med Dagfinn Lyngbø i rollen som Sid, sentimental og frekk, i denne fjerde Istid-filmen.

Animasjons og familiefilm . Komedie.

LES OGSÅ: Filmvisning i hjembyen

Festivaler

Vikedal Roots Music Festival:

Tradisjonsrik og nedpå festival i Vikedal. I kveld med blant andre Henning Kvitnes & Claudia Scott, Storm Weather Shanty Choir og Plastic Paddies som spiller er irsk-keltisk musikk.

I morgen spiller blant andre Tom Roger Aadland og Daniel Kvammen samt Nations of Soul. Irske The Kilkennys sørger for avslutningen før natten ved båthavna i Vikedal.

Utstilling

Haugesund Billedgalleri:

Sommerutstillingen 2016 er hentet fra galleriets faste samling og handler i år om lengsler, drøm og fantasi. I tillegg kan publikum gå «Fargetresnittskolen» som er en utstilling hentet fra Tjørhomsamlingens grafikkutvalg.

Galleri Guddal:

Det vakkert beliggende galleriet på Guddalstunet på Seimsfoss viser for tiden malerier av en av Norges kunst-nestorer, Ørnulf Opdahl.

Opdahl jobber mye med landskap fra sitt hjemlige Sunnmøre og har også tett forbindelse til Dronning Sonjas kunsteriske praksis.

Galleri Giga: Galleriet i Leirvik sentrum på Stord som drives av Oddrun Helvik, byr på en utstilling av maleri og digital grafikk ved Alf Ertsland.

Utstillingen heter «70 år i livet - 50 år i kunsten».