VIDEO: En dramatisk brann i den gamle brannstasjonen i Haugesund sentrum i desember ble filmet av en forbipasserende turgåer. Nå belønnes fotografen med 5000 kroner for å ha delt videoen med Haugesunds Avis.

Kvinnene som var på kveldstur gikk forbi brannstasjonen, reagerte på rar lukt, men gikk videre uten grunn til å stusse så mye mer på dette. De var kjapt innom en Kiwi-butikken i nærheten, som ligger i samme kvartal og bare noen meter unna bygningen. På returen så de at det sto flammer og røyk ut fra den gamle brannstasjonen.

– Jeg er klar over at det ikke bor noen i bygningen. At den står tom. Derfor valgte jeg å ta opp mobilen og filme brannen. Ellers ville jeg jo ikke filmet, om det var et bolighus eller noe sånt.

Det fortalte Camilla Schøyen til Haugesunds Avis dagen etter. Hun delte da også videoen med avisen.

Turgåerne var blant de første som kom til stedet. Filmklippet viser at flammene allerede har tatt godt tak i brannstasjonen.

– Da vi nærmet oss brannstedet, så jeg at det allerede var på plass politibiler. Da skjønte jeg at andre hadde varslet om brannen. Like etter var brannbiler også på stedet, fortalte øyenvitnet.

Videoen kan du se øverst i denne saken. Hele saken kan du lese her:

Del din video med oss – det kan nemlig lønne seg

Har du filmet noe dramatisk, spektakulært eller morsomt?

Vi i Haugesunds Avis deler hver måned ut en premie på 5.000 kroner til det vi mener er den beste innsendte videoen.

Slik deler du din video med oss:

  • Du kan sende inn video HER
  • Eller du kan sende mail til tips@h-avis.no.

TIDLIGERE VINNERE: