Studentfilmen «Når jeg faller» avslutter filmfestivalen

I «Når jeg faller» møter publikum Joachim (Preben Hodneland) som nesten har gitt opp troen på et normalt liv i kampen mot heroinen. En uventet telefon bringer ham i kontakt med sønnen Lukas (Marius Aandal Pedersen). Men klarer han å bli den han egentlig ønsker å være, eller er det for sent?, heter det om handlingen.

I «Når jeg faller» møter publikum Joachim (Preben Hodneland) som nesten har gitt opp troen på et normalt liv i kampen mot heroinen. En uventet telefon bringer ham i kontakt med sønnen Lukas (Marius Aandal Pedersen). Men klarer han å bli den han egentlig ønsker å være, eller er det for sent?, heter det om handlingen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Studentfilmen «Når jeg faller», laget av Den norske filmskolens første masterkull, får æren av å avslutte filmfestivalen i Haugesund 24. august.

DEL

– Det er fantastisk at landets ledende filmskole holder så høyt nivå at vi med glede viser deres filmer i Haugesund, sier festival- og programsjef Tonje Hardersen, som mener kvaliteten på filmen «var umulig å ignorere».

– Det er helt naturlig for oss at et stortalent som Magnus Meyer Arnesen får avslutte festivalen med denne nydelige og rå fortellingen. Filmen har en rystende emosjonell nerve og blir en perfekt avslutning på vårt program, sier Hardersen.

Regissør Arnesen sier i en uttalelse at han er stolt og ydmyk som debutant.

– Men aller mest gleder jeg meg til å endelig vise filmen til publikum og bransje på en festival som er så viktig for norsk film.

Arnesen har skrevet manus sammen med Kristian Landmark, mens Ivar Taim har gjort foto og Gyda Velvin Myklebust og Magnus Kristiansen er produsenter. Musikken er ved David Stephen Grant.

«Når jeg faller» er produsert av Den norske filmskolen, mens SF Studios er distributør. Ordinær kinopremiere for «Når vi faller» blir 21. september.

På rollelisten står: Preben Hodneland, Marius Aandal Pedersen, Alexandra Gjerpen, Vidar Sandem og Morten Svartveit.

Artikkeltags