Gå til sidens hovedinnhold

Fire personer påkjørt av bil på fergekai i Kvinnherad

Fire personer ved en salgsbod på Gjermundshavn fergekai i Kvinnherad kommune ble mandag ettermiddag påkjørt av en bil. Alle fire er fløyet til sykehus.

KVINNHERAD: Vest politidistrikt opplyser at ulykken skjedde da en kvinne i 70-årene rygget på fire personer som befant seg ved en salgsbod ved Gjermundshavn fergekai i Kvinnherad. Politiet varslet om ulykken klokka 12.37.

– Det var fire eldre personer som ble påkjørt, to kvinner og to menn. Alle fire er fløyet til Haukeland universitetssjukehus i tre luftambulanser og med uavklarte skader, sier operasjonsleder Tore Andre Brakstad i Vest politidistrikt til NTB.

Etter påkjørselen kom det raskt en lege til stedet som fikk stabilisert de skadde før de ble fløyet til sykehuset. Føreren av bilen er tatt hånd om og vil bli avhørt av politiet.

– Vi har sperret av stedet, og det vil bli foretatt undersøkelser for å finne ut hva som skjedde, sier Brakstad.

NTB skriver klokken 17.32 at de fire var alle i alderen 70 til 80 år og besøkende i handelsboden da ulykken skjedde. Politiet etterforsker hendelsesforløpet, og foreløpige opplysninger tyder på at flere av de påkjørte ble truffet flere ganger av bilen.

– Dette ser ut som en serie uheldige omstendigheter. Det er ingen som har villet noen noe vondt, sier Rebnord som opplyser at også sjåføren av ulykkesbilen blir fulgt opp.