RADIOINNSLAG: Øyvind Fjeldheim har sammen med FKH spikret ferdig programmet til det han kaller en kjempestor haugesundfest i Røverstaden lørdag.

– På ettermiddagen sender h-avis.no live podkast med gamle FKH-spillere og andre gjester, mens selve kvelden starter med Ford Rekord like etter kl. 18.00, sier Fjeldheim som skal lede showet foran 1500 feststemte haugalendinger.

– Her blir det blant andre Det Norske Festorkester med Vidar Johnsen og Helge Toft, nybakt seriemester, Kristoffer Haraldseid, Jostein Grindhaug og laget før Matti Røssland og alle i salen synger «Connys Englar», sier Fjeldheim.

Selve cupfinaleshowet strømmes live på h-avis.no. På Parkteatret arrangerer Maakeberget sin fest, og flere av artistene skal delta på begge arrangementene.

Fjeldheim er også mannen bak utsagnet om at artistene opptrer gratis på cupfinaleshowet.

– Jeg og noen musikere gjør dette som dugnad for FKH, men i all entusiasmen kom det ut i avisa som at alle opptrer gratis, men det er feil og feilen er min, ikke FKH sin, og jeg legger meg flat. Alle som skal ha betalt får betalt, presiserer han.

Øyvind Fjeldheim tro på en jevn kamp søndag.

– Jeg tipper 3–2 til FKH og drømmen er at kaptein Christian Grindheim avgjør i det 90. minutt, sier Fjeldheim.

HØR HELE INNSLAGET HER