Samme gjeng som mot PSV

SAMME ELLEVE: FKH starter med samme lag som mot  PSV. Her representert med Sondre Tronstad.

SAMME ELLEVE: FKH starter med samme lag som mot PSV. Her representert med Sondre Tronstad. Foto:

Av

De samme elleve som startet kampen mot PSV Eindhoven på torsdag starter dagens kamp mot Vålerenga.

DEL

FOTBALL: Så var det tilbake til hverdagen for FKH-gutta. Kamp om tre viktige poeng i eliteserien. Tap kan bety at veien ned til den skumle kvalifiseringsplassen blir kortere. Seier vil mest sannsynlig bety et lite hopp oppover på tabellen.

Vålerenga har kun tapt en kamp på hjemmebane så langt denne sesongen, mens FKH har tatt poeng i fem av åtte bortekamper så langt (tre seiere, to uavgjorte). FKH har ikke for vane å vinne mot VIF i hovedstaden, men klarte det i 2013 (1-2) og 2016 (0-1). Det kanskje flere husker, dagens spillere inkludert, er kampen på Haugesund stadion i slutten av juni i år. Da ble FKH knust med 4-1, noe som er deres styggeste tap denne sesongen. Da er det nærliggende å tro at det er en revansjesugen gjeng som inntar Intility Arena i dag.

FKH dro til Oslo uten en skadet Fredrik Pallesen Knudsen, og en småsyk Stian Ringstad. Christian Grindheim og Joakim Våge Nilsen som også har gått skadet en stund startet begge på benken. Jostein Grindhaug og hans trenerteam har valgt å gi fornyet tillit til de elleve som kjempet som løver i 0-0-kampen mot Eindhoven på torsdag.

Det betyr at FKH stiller slik (4-3-3): Helge Sandvik – Mikkel Desler, Douglas Bergqvist, Benjamin Tiedemann, Thore Pedersen – Kevin Martin Krygård, Sondre Tronstad, Bruno Leite – Niklas Sandberg, Ibrahima Koné, Kristoffer Velde.

På benken: Frank Stople, Pascal Gregor, Torbjørn Kallevåg, Martin Samuelsen, Ibrahim Shuaibu, Joakim Våge Nilsen, Christian Grindheim.

DU KAN FØLGE KAMPEN HER I VÅRT LIVESENTER

Artikkeltags