Nå har han signert

Norges Ulrik Fredriksen (t.h.) og Callum McCowatt i VM-kampen i fotball mellom Norge og New Zealand på Lodz Stadion.

Norges Ulrik Fredriksen (t.h.) og Callum McCowatt i VM-kampen i fotball mellom Norge og New Zealand på Lodz Stadion. Foto:

Som Haugesunds Avis har skrevet har FKH sikret et av de største midtstoppertalentene i Norge fra Sogndal. Ulrik Fredriksen kan også spille midtbane og spiss.

DEL

FOTBALL: Bergenseren Ulrik Fredriksen har nå skrevet under for FKH. 20-åringen er nå på plass i Haugesund etter at FKH skal ha kommet til enighet med Sogndal om en overgangssum. Han blir den femte midtstopperen i troppen.

– Ulrik er en spiller som har tatt veldig store steg de siste årene og etablert seg i midtforsvaret på det norske U21-landslaget. Han er en robust og duellsterk spiller som spiller med stor ro og som er i en alder hvor det fortsatt er mye rom for utvikling. Slik sett passer han veldig godt inn i vår filosofi om å hente unge, sultne spillere ikke på bakgrunn av hvor gode de er, men hvor gode de kan bli. Han er også en allsidig spiller, men vi ønsker å dyrke Ulrik som midtstopper og mener at det er der han har det største potensialet, uttaler sportslig leder Eirik Opedal til fkh.no.

Fredriksen kan også spille midtbane og spiss.

– Jeg kjenner godt til Haugesund fra tiden jeg spilte hjemme i Bergen og har et veldig godt inntrykk av både klubben og byen. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang og bli kjent med de øvrige spillerne, sier Fredriksen til klubbens eget nettsted.

Midtstopperen har signert en kontrakt med FKH som strekker seg ut 2023.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken