Nå har han signert

Norges Ulrik Fredriksen (t.h.) og Callum McCowatt i VM-kampen i fotball mellom Norge og New Zealand på Lodz Stadion.

Norges Ulrik Fredriksen (t.h.) og Callum McCowatt i VM-kampen i fotball mellom Norge og New Zealand på Lodz Stadion. Foto:

Som Haugesunds Avis har skrevet har FKH sikret et av de største midtstoppertalentene i Norge fra Sogndal. Ulrik Fredriksen kan også spille midtbane og spiss.

DEL

FOTBALL: Bergenseren Ulrik Fredriksen har nå skrevet under for FKH. 20-åringen er nå på plass i Haugesund etter at FKH skal ha kommet til enighet med Sogndal om en overgangssum. Han blir den femte midtstopperen i troppen.

– Ulrik er en spiller som har tatt veldig store steg de siste årene og etablert seg i midtforsvaret på det norske U21-landslaget. Han er en robust og duellsterk spiller som spiller med stor ro og som er i en alder hvor det fortsatt er mye rom for utvikling. Slik sett passer han veldig godt inn i vår filosofi om å hente unge, sultne spillere ikke på bakgrunn av hvor gode de er, men hvor gode de kan bli. Han er også en allsidig spiller, men vi ønsker å dyrke Ulrik som midtstopper og mener at det er der han har det største potensialet, uttaler sportslig leder Eirik Opedal til fkh.no.

Fredriksen kan også spille midtbane og spiss.

– Jeg kjenner godt til Haugesund fra tiden jeg spilte hjemme i Bergen og har et veldig godt inntrykk av både klubben og byen. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang og bli kjent med de øvrige spillerne, sier Fredriksen til klubbens eget nettsted.

Midtstopperen har signert en kontrakt med FKH som strekker seg ut 2023.

Artikkeltags