Gå til sidens hovedinnhold

Ute av spill i 4-6 uker

Artikkelen er over 8 år gammel

Christian Gytkjær landet forkjært etter en hodeduell mot Brann. Avrevet leddbånd, avslørte MR-undersøkelsen,

Den virket ikke så alvorlig med en gang, skaden Christian Gytkjær pådro seg 20 minutter ut i søndagens eliteseriekamp mot Brann.


– Det var veldig vondt, og innerst inne visste jeg egentlig at det var slutt da smellen kom. Jeg prøvde å komme innpå igjen, men det var sjanseløst, sa Gytkjær til Haugesunds Avis etter kampen.

4–6 uker

Det var en svært skuffet Gytkjær som tok telefonen mandag ettermiddag.

– Jeg fikk akkurat beskjed om at leddbåndet er avrevet. Utrolig kjedelig, sier Gytkjær.

Beskjeden kom fra fysioterapeut Ørjan Sørhus.

– Mellom fire og seks uker, sier Gytkjær.

Det samsvarer med det Sørhaug opplyser til Haugesunds Avis.

– Smertene har gitt seg, men jeg vet ikke ennå hvordan restitusjonsperioden blir. Det er snakk om å hente inn en ekspert for å korte ned på fraværsperioden, sier dansken.

– Dette er selvsagt trist, både for oss og for Christian. Han er en god spiller og toppscoreren vår. Men vi har en bred og god stall. Vi skal takle dette, sier FKHs assistenttrener Eirik Horneland.

Flere muligheter

Alexander Søderlund spilte som kjent sin siste kamp for FKH søndag. Han har allerede reist til Trondheim for å trene med sin nye klubb Rosenborg, selv om han ikke blir spilleklar før 15. juli.
Sammen har Søderlund og Gytkjær scoret ni av FKHs 17 mål i årets eliteserie.

– Vi har flere muligheter på topp. Både Pontus Engblom og Henrik Kjelsrud Johansen kan spille spiss. Vi har også flere som kan spille på venstrekanten. Både Michael Haukås og Kristoffer Haraldseid kan være aktuell. Dessuten er Geir Ludvig Fevang på vei tilbake, sier Horneland.

Kommentarer til denne saken