MINNEORD: Å få ned noen enkle ord om Terje Rossland er ikke lett, men skal prøve å fatte meg i korthet. Altfor fort du fra oss dro, men du var en kriger og tapper til siste slutt.

Terje, for meg var du som en kjær bror, vi «krangla» og lo, men vi visste begge hvor vi sto, og hadde hverandre i hjertet. Du var jo i mitt hjerte til slutt, og der skal du alltid være, som et godt og herlig minne i lag her på jord.

Terje vår, du var vår alles kompis, venn og kamerat. Minnene om deg vil leve videre i hundre år. Countryfestivalen har mista ei stjerne, men vi har fått ei ekstra på himmelen, for Gud henter sine fine blomster hjem i sin hage, en etter en.

Du Terje var en gledespreder uten sidestykke for oss alle som kjente deg. Ditt smil og glimt i øye du gav oss alle, vil ingen glemme – og nå du smiler og blinker tilbake til oss som hadde deg så kjær. Jeg er glad jeg hadde en bror som deg.

Du er nå hjemme blandt slekt og felles venner, og har det godt hjemme hos vår felles far. Du Terje vår, du hadde alltid god tid, gikk og kom når det passet slik, men alltid var du en hedersgjest hos alle vi kjente.

Du var en stjernekar som alle var så utrolig glad i. Du blir savna hos mange, mange venner, men aller mest hos våre nære venner og slekta vår.

Vi tenner et lys for vår stjernekar og bror, og lyser fred over ditt dyrebare minne. På gjensyn, Terje vår, hjemme hos vår felles Far.

Di Olga «betong» Olsen