Ny målrik kamp av FKH 2

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

FKHs rekrutter kunne mandag juble for 4-1 og tre poeng hjemme mot Odda.

DEL

FOTBALL:Det har i snitt blitt scoret nesten seks mål i FKH 2s seks første kamper denne sesongen. Mange scorede mål, men også mange innslupne har gjort at FKHs rekrutter lå på sjetteplass på tredjedivisjonstabellen før mandagens kamp mot Odda. Odda har på sin side slitt enormt, og nylig takket mangeårige Odda-trener Magne Nondal for seg etter kun to poeng på de første seks kampene.

– God 1. omgang

FKH 2 med blant annet Anthony, Bjørkkjær, Kling og Hauge fra start, var dermed store favoritter i mandagens hjemmekamp mot Odda. Men det var bortelaget som først gikk opp i ledelsen, etter at Arild Tjelle ifølge Haugesunds Avis’ liveoppdatering satte inn 0–1 med et flott skudd fra 20 meter.

FKHs Kaj Stian Apeland ville ikke være noe dårligere, og smalt inn 1–1 med et utakbart skudd fra 30 meter et kvarter ut i oppgjøret. Etter det handlet det meste om hjemmelaget. Først satte Eirik Baugstø som debuterte for FKHs A-lag mot Åsane i cupen, inn 2–1. Før Anthony headet inn 3–1 like før pause.

– Vi havnet under tidlig, men likevel holdt vi roen og jobbet oss fint inn i kampen. Det er fortsatt en del å gå på, men 1. omgang var alt i alt bra fra vår side, oppsummerer FKH 2-trener Espen Bull-Tornøe.

I 2. omgang scoret Robert Kling omgangens eneste mål. Dermed vant FKH 2 4-1, og tok dermed sin andre strake seier.

– I 2. omgang gjorde vi ikke mer enn vi måtte. Jeg føler vi har et par knep til i oss, og vi kunne egentlig scoret både fem, seks og sju utover i omgangen. Men vi har kamp igjen allerede torsdag, så at det ble litt lavt tempo mot slutten gjør ikke så mye, sier Bull-Tornøe.

– Jobbet mye med det defensive

FKH 2 er nå oppe på femteplass i avdelingen. Etter å ha sluppet inn veldig mange mål de første kampene, har det bare blitt ett baklengs på de siste to.

– Etter at vi tapte 6–4 mot Riska så gikk det en f ... i oss. Vi har stort sett bare jobbet med det defensive de siste ukene. Både med struktur og på individbasis. Offensivt er vi bra, så om vi bare klarer å stramme igjen bakover så vil vi få gode resultater, sier Bull-Tornøe.

Kampfakta

FKH 2 – Odda 4-1 (3-1)

3. divisjon, avdeling 6

Haugebanen

Mål: 0-1 Arild Tjelle (4), 1-1 Kaj Stian Apeland (15), 2-1 Eirik Baugstø (27), 3-1 Anthony Izuchukwu (44), 4-1 Robert Kling (62)

Gult kort: Arent-Emil Hauge og Kaj Stian Apeland, FKH 2. Krystian Feciuch og Håvard Stengårdsbakken, Odda

Dommer: Henning Skorpe, Vedavåg SK

3 poeng: Sverre Bjørkkjær

2 poeng: Thomas Horneland

1 poeng: Anthony Izuchukwu

Artikkeltags