Nykommer spiller fra start

Jostein Grindhaug gjør tre bytter i forhold til laget som startet mot PSV på torsdag. Her er illustrasjonsfoto fra Europa Leage på Haugesund Stadion tidligere i sommer.

Jostein Grindhaug gjør tre bytter i forhold til laget som startet mot PSV på torsdag. Her er illustrasjonsfoto fra Europa Leage på Haugesund Stadion tidligere i sommer. Foto:

Av

Fredag signerte han for FKH. I dag kastes Stian Ringstad rett inn i startelleveren.

DEL

FOTBALL: Jostein Grindhaug gjør tre bytter i forhold til laget som startet mot PSV på torsdag. Bruno Leite må stå over dagens kamp da han soner for gule kort. Inn for han kommer Torbjørn Kallevåg. At Ibrahima Kone erstatter Shuaibu Ibrahim på spissplass var kanskje ikke noen overraskelse, men at nykommer Stian Ringstad kastet rett inn som venstreback i stedet for Thore Pedersen var kanskje ikke ventet.

27-åringen som har startet ti kamper for Strømsgodset denne sesongen, signerte for FKH så sent som for to dager siden. Det betyr at han har hatt to rolige økter med sine nye lagkamerater for han får sin debut. Forsvarsspilleren har signert en kontrakt som strekker seg ut inneværende sesong.

Lillestrøm – Godset - FKH

Ringstad har tidligere spilt i Lillestrøm, før han ble hentet til portugisiske Braga i 2016. Men oppholdet i Portugal ble ingen stor suksess. Han returnerte til Strømsgodset og norsk fotball i 2017. Han var også på utlån til Sandefjord i 2018.

Stian Ringstad under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Tromsø på Marienlyst stadion.

Stian Ringstad under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Tromsø på Marienlyst stadion. Foto:

Det betyr at FKH stiller med følgende lag (4-3-3): Helge Sandvik – Mikkel Desler, Benjamin Tiedemann, Douglas Bergqvist, Stian Ringstad – Kevin Martin Krygård, Sondre Tronstad, Torbjørn Kallevåg – Niklas Sandberg, Ibrahima Kone, Kristoffer Velde.

På benken: Frank Stople, Pascal Gregor, Anthont Ikedi, Thore Baardsen Pedersen, Joakim Våge Nilsen, Martin Samuelsen, Shuaibu Ibrahim.

At Christian Grindheim, som fikk et innhopp mot PSV, ikke sitter på benken betyr nok at kapteinen trenger mer tid på å bli friskmeldt.

Dagens motstander Ranheim ligger på den utsatte kvalifiseringsplassen, og har ikke vunnet en eliteseriekamp siden 26. mai. 

Artikkeltags