Sandvik og «Palle» reddet FKH

STOPPET ODD: FKH-keeper Helge Sandvik blir her gratulert av midtstopper Fredrik Pallesen Knudsen etter strafferedningen.

STOPPET ODD: FKH-keeper Helge Sandvik blir her gratulert av midtstopper Fredrik Pallesen Knudsen etter strafferedningen. Foto:

FKH unngikk så vidt tap i treningskampen mot Odd.

DEL

FOTBALL: Det var ikke så mye å skrive hjem om fra FKHs treningskamp mot Odd i LSK-hallen fredag ettermiddag. Ingen mål og sjansefattig sier egentlig det aller meste.

Odd burde uansett ha tatt ledelsen rett før pause da Izuchukwu Anthony laget en litt klønete straffe. Men FKH-keeper Helge Sandvik vartet opp med en fin redning.

FKH hadde ikke så mye å by på, men forsvarte seg tålig bra. Det kunne likevel ha gått galt like etter pause. Bare en helhjertet takling av Fredrik Pallesen Knudsen reddet nemlig ballen på målstreken.

Resten av kampen ble preget av flere bytter. En av disse var Kristoffer Velde, som hadde FKHs største sjanse med et skudd som keeper måtte gi retur på.

Noe stort nærmere enn det kom ikke FKH, som tross alt var bedre enn Odd etter pause. Så alt i alt var kanskje uavgjort et fortjent resultat.

– Det er en svak 1. omgang. Da henger vi ikke sammen. Vi har for mange kulturer i laget i forhold til å skjønne et godt soneforsvarsspill, så vi måtte gjøre noen rokeringer. Da sitter det bedre i 2. omgang. Vi får på plass det defensive spillet, og etter hvert så kommer vi også i gang med det offensive spillet. Så det er stor forskjell på omgangene, sier FKH-trener Eirik Horneland etter kampen.

Kampfakta

Odd - FKH 0-0 (0-0)

Treningskamp

LSK-hallen

Målsjanser: 2-1

FKHs lag (4-4-2): Helge Sandvik - Kristoffer Haraldseid, Fredrik Pallesen Knudsen, Izuchukwu Anthony, Alexander Stølås - Babajide David Akintola, Anthony Ikedi (Kristoffer Velde fra 46.), Bruno Leite, Sondre Tronstad - Frederik Gytkjær (Torbjørn Kallevåg fra 67.), Ibrahim Koné (Shuaibu Ibrahim fra 46.)

Artikkeltags