Lokal spiller klar for FKH

NYSIGNERING: Onsdag skrev Thore Baardsen Pedersen under papirene som gjør han til FK Haugesund-spiller de neste tre sesongene.

NYSIGNERING: Onsdag skrev Thore Baardsen Pedersen under papirene som gjør han til FK Haugesund-spiller de neste tre sesongene. Foto:

Thore Pedersen går fra SK Vard til FK Haugesund.

DEL

FOTBALL: Onsdag skrev Thore Baardsen Pedersen under papirene som gjør han til FK Haugesund-spiller de neste tre sesongene, opplyser klubben i et nyhetsbrev.

Fulgt han lenge

Vard-spilleren har ved flere anledninger de siste årene trent med FK Haugesund - så også i høst. Noe som nå har resultert i kontrakt.

FKH-trener Eirik Horneland forklarer hvorfor.

– I Thore Pedersen får vi en lokal spiller med sult, tilstedeværelse og ambisjoner. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Thore for å utvikle han videre hos oss. Dette er også ledd i en klar strategi der vi ønsker en sterk lokal forankring, sier Horneland i meldingen.

22-åringen står med hele 133 a-lagskamper for Haugesunds røde og blå, tross sin unge alder.

Den allsidige spilleren kan også bekle flere posisjoner i både midtbane- og forsvarsleddet og har i løpet av sine seks sesonger som a-lagsspiller scoret ti mål for Sportsklubben Vard.

Thore Pedersen er mer enn klar for endelig å prøve seg i Eliteserien, står det i brevet.

– For enhver spiller er det et mål å få spille på høyeste nivå og jeg føler meg klar for å ta steget opp til Eliteserien. Jeg har gått en veldig god skole i Vard og nå skal det bli deilig å få testet seg mot de aller beste, sier 22-åringen i pressemeldingen.

Artikkeltags