Nå vurderer han å gi seg

TUNGT: Jostein Grindhaug innrømmer at det er tungt å jobbe i motvind, slik at han og FKH gjorde i fjor og delvis også denne sesongen.foto: jan kåre ness/NTB scanpix

TUNGT: Jostein Grindhaug innrømmer at det er tungt å jobbe i motvind, slik at han og FKH gjorde i fjor og delvis også denne sesongen.foto: jan kåre ness/NTB scanpix

Artikkelen er over 4 år gammel

Jostein Grindhaug innrømmer at han seriøst vurderer å takke for seg.

DEL

FOTBALL: Åkrabuen har regjert på FKH-treningene helt siden han ble ansatt som trener i januar 2009. Dette er Grindhaugs sjuende sesong som FKH-trener.


Han har hele tiden vært tydelig på at han tar ett år av gangen. Kontrakten med FKH går ut 2015 og i Sportens podkast tidligere i uken sa Ståle Hetland at han tror Grindhaug gir seg etter sesongen.

FKH-treneren varsler nå at han snart vil ta en prat med klubbledelsen om sin egen framtid i klubben.


– Jeg vil snakke med klubben først og det har vi ikke fått gjort ennå. Det handler om timing og om å finne ut hva som er best for begge parter, sier Grindhaug som innrømmer at han seriøst vurderer å takke for seg etter sesongen.

– Når man har vært i jobben så lenge som meg, skulle det bare mangle at man vurderer å gi seg. Vi må se hva som er best for meg og hva som best for klubben, sier 43-åringen.
 

Hør intervju med Grindhaug på Radio 102

Ønsker snarlig avklaring

Han legger ikke skjul på at det koster å jobbe i motvind.


– Fjoråret var tungt. Nå blir det nok år der vi må jobbe hardt. Vi er inne i en brytningsperiode i FKH. Den må vi ri av og så må vi bygge nytt. Så må vi se om det er jeg eller andre som skal være med på det, sier Grindhaug.


Han ønsker en snarlig avklaring om framtiden.


– Slik som resultatene er, er det ikke gunstig hvis det drar ut. Hadde vi vunnet fotballkamper hele veien, kunne vi skjøvet det framfor oss. Avgjørelsen, enten den ene eller andre veien, må tas for å få ro, mener Grindhaug.

Ikke første gang

Grindhaug har tidligere ikke lagt skjul på at han stadig har tenkt på når det bør være slutt.

– Ja, jeg tenker mye på det. Det handler om timing, og på et eller annet tidspunkt trenger klubben nye impulser. Dette er ting vi diskuterer uformelt, sa Grindhaug etter bronsesesongen i 2013.

Artikkeltags