Surt tap for Kopervik

Ståle Hetland og Kopervik tapte mot Vaulen.

Ståle Hetland og Kopervik tapte mot Vaulen. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det gikk mot poengdeling mellom Vaulen og Kopervik, men på overtid raknet det fullstendig for Ståle Hetlands menn.

DEL

FOTBALL: Kopervik har gjennom hele sesongen slitt massivt med å ta poeng. Borte mot Vaulen, fredag kveld så det ut til at det skulle bli poeng for de hvit-kledde, men atter en gang tuslet de av banen med null poeng.

Nå er luken opp til Vaulen som ligger på nest siste, syv poeng. Luken opp til sikker plass, er i skrivende stund 12 poeng. Det ser med andre ord veldig mørkt ut for Kopervik som riktignok enda har en sjanse med åtte kamper igjen av sesongen.

 Kopervik-trener Ståle Hetland har nok hatt kjekkere dager i sitt liv, og mener at kveldens kamp var preget av dårlig utnyttelse av sjanser.

- Det er en veldig jevn kamp. Stillingen er 0-0 helt til overtid, og da flytter vi alt opp får å få med oss 3 poeng. Det går ikke, og da kan Vaulen straffe oss to ganger, med to gode kontringer, forteller Hetland.

Hetland kunne også fortelle om en veldig kort kunstgressbane, som var veldig vanskelig å få etablert noe særlig spill på.

Blir vanskelig

Ståle Hetland ser at det nå vil bli veldig vanskelig å holde plassen i 3.divisjon, og på spørsmål om han tror de vil holde seg oppe i divisjonen lyder svaret som følger:

- Det er åtte kamper igjen av sesongen. Mer enn det ønsker jeg ikke å si, avsluttet Kopervik-treneren.

Artikkeltags