Gå til sidens hovedinnhold

Frontkollisjon ved Knapphus

Artikkelen er over 1 år gammel

Veien er nå åpnet igjen etter ulykken.

E 134: Klokken 11.50 meldte Sørvest politidistrikt om en trafikkulykke ved Knapphus på E 134 i Vindafjord.

– Trafikkulykke – to biler kollidert front mot front ved Knapphus på E 134. Uvisst hvor mange som er involvert og om det er personskader. Nødetatene på vei til stedet. Det meldes om kraftig snøvær i området, opplyste Sørvest politidistrikt på Twitter.

Like etter politiets melding, skriver Vegtrafikksentralen Vest på Twitter at ett kjørefelt er stengt, og at det er iverksatt manuell dirigering forbi ulykkesstedet.

Klokken 12.10 kom politiet med mer informasjon.

– Brann er på stedet og melder at det ikke er noen personskader. Det er svært glatt, og trafikale problemer. Ett kjørefelt er åpnet og det pågår manuell dirigering. Bilberging er på stedet, opplyser politiet.

– Snøslapsete

Frilansfotograf Tor André Johannesen var i nærheten da det smalt. Han rapporterer om vanskelige kjøreforhold.

– Det er snøslapsete. Kommer du inn i et spor, kan du fort skli ut eller komme over i motgående kjørefelt. Jeg vil råde alle til å kjøre forsiktig, sier Johannessen.

Han kan også fortelle at det to andre biler som måtte berges, i tillegg til de som frontkolliderte.

– Ja, det var to andre biler som hadde kjørt utfor veien i samme området for ulykken var. Den ene klarte de å skubbe på plass, mens den andre fikk hjelp av bergingsbil, forteller Johannessen.

Åpnet igjen

Haugesunds Avis var også i kontakt med noen som sitter i kø nær Skjold klokken 12.30. Da sto det bom stille og køen var lang.

Litt før klokken 13 ble veien åpnet igjen for fri ferdsel, men det var da fremdeles en del kø igjen i området.

Kommentarer til denne saken