KARMØY: En relativt overkommelig natt på jobb for lovens lange arm. Slik konkluderer vaktsjef Håkon Tornes ved Haugesund politistasjon.

Bare én bortvisning fra Indre kai en natt til søndag, understreker at det var en relativt rolig natt på jobb.

Men noe måtte de håndtere. For eksempel en trafikkulykke i Skjold, hvor føreren fra Karmøy var mindreårig og kjørte alkoholpåvirket.

Les mer om den hendelsen her: 16-åringer fra Karmøy endte ferden på et jorde i Skjold

Stanset garasjefest

En patrulje på Karmøy stanset en garasjefest med 20–30 ungdommer i 00.30-tiden natt til søndag.

– Ungdommene var beruset. Grunnen til at festen ble avsluttet, skyldes at det var flere mindreårige på festen. De mindreåriges navn ble notert ned og foreldre varslet. Festen var på en adresse på Søre Ferkingstadveg, forteller Håkon Tornes.

Hissig mann i arresten

En mann fra Stord som er født tidlig på 90-tallet, fikk ifølge politiet en rekke sjanser til å komme seg hjem, men endte til slutt i arresten i Haugesund.

– Han ble pågrepet i 03.30-tiden i natt. Da hadde han tidligere på natten blitt bortvist fra Leirvik av politiet i 24 timer. Da han ble påtruffet igjen, fikk han en ny sjanse til å komme seg hjem. Mannen var beruset og veldig hissig. Det var ikke tale om at han skulle etterfølge politiets pålegg. Og da var det ingen vei utenom å kjøre han til arresten i Haugesund, fastslår Tornes.

Han er anmeldt for å ikke etterfølge politiets pålegg, og også for å ha forulempet politiet med skjellsord.