Gå til sidens hovedinnhold

Haugesund-trykkeri fusjonerer

Artikkelen er over 1 år gammel

Haugesund Bok & Offset (HBO) og Nova Print i Stavanger slår seg sammen.

HAUGESUND: De ble etablert på 60-tallet, begge trykkeriene. HBO i 1969 og Nova Print i 1964. Haugesund-trykkeriet omsatte for 32 millioner kroner i 2018. Nova Print for omtrent halvparten.

Nå er selskapene bak trykkeriene fusjonert, under det nye selskapet HBO Nova AS.

HBO produserer trykksaker til alle typer bedrifter og prosjekter. Nova Print leverer etiketter til matvareindustri og bryggerier. I en pressemelding skriver de nygifte «at begge selskapene er anerkjent for levering av kvalitet i hvert sitt marked».

HBO Nova AS investerer nå i ny teknologi.

– I form av en digitalmaskin for selvklebende etiketter på rull, for å gi enda større muligheter til kundene. Med ny maskin som kan produsere selvklebende etiketter på rull digitalt kan det nye selskapet produsere våtlimsetiketter og selvklebende etiketter, i både små og mellomstore opplag. Samtidig kan både kunder av Nova Print og HBO nå få tilgang til nye produkter fra samme leverandør, når trykksaker og etiketter leveres fra én aktør, står det i pressemeldingen.

– Slik har vi mulighet til å være totalleverandør av trykksaker for våre kunder. Dette er en fordel for selskapenes eksisterende kunder og nye kunder, kommenterer daglig leder i HBO, Ørjan Risanger i pressemeldingen.

Risanger blir daglig leder i nye HBO Nova.

Kommentarer til denne saken