HAUGESUND: Han er tidligere assisterende kommunikasjonssjef i TV 2 og forlot TV2 i oktober.  Pyx åpner nå avdeling i Bergen. I tillegg henter firmaet inn Marit Nilsen fra HNytt som ny kommunikasjonsrådgiver.

Det Haugesunds-baserte kommunikasjonsbyrået PYX ble startet av tidligere NRK-journalist og JKL-rådgiver Linda Nordbø i 2014. I 2016 gikk tidligere redaksjonsleder i VGs minMote, Sonia Huanca Vold, og tidligere daglig leder i FK Haugesund og konsulentselskapet Karabin, Asle Skjærstad, inn som partnere. Etter ett års drift i nåværende form, teller firmaet ti ansatte og arbeider med kunder over hele landet.

– Jeg føler at tiden er inne for å finne på noe etter at jeg ga meg i TV2. Jeg har pusset opp og ryddet hjemme i Bergen og gått på alle fjell i Bergens-området, på Bømlo og Sveio. Jeg har hytte i Valevåg og kan bo der noen dager i uken mens jeg er ny i jobben, sier Laastad til Haugesunds Avis. Han begynner som partner tirsdag 2. mai.

Har fulgt med

Han har fulgt Pyx med stor interesse siden oppstarten, og er imponert over det de har fått til på kort tid.

– Det virker som en spennende og gøy gjeng, jeg fikk godfølelsen og vi fant tonen. VI utfyller hverandre godt, og jeg ser fram til å bli med, sier Laastad.

Laastad har jobbet med kommunikasjon og PR i TV 2 i 19 år med overordnet ansvar for kanalens underholdningssatsinger. Han hadde i en årrekke PR- og presseansvar for program som Idol, X Factor, Hver gang vi møtes, Gylne tider, Torsdagsklubben, HitAwards  og annet. Før haugesunderen flyttet til Bergen var han i mange år tilknyttet Radio 102. Han sto også på scenen i Gunnar Andersens sommerrevy i bakgården i Haugesund.

– Vi er stolte

– Det blir spennende å jobbe med nye områder og bruke min kompetanse på nye ting, sier Laastad. 

Nytt tilskudd til selskapets kontor i Haugesund er Marit Nilsen. Hun har jobbet som journalist i Haugesunds Avis og HNytt. 

– Vi er stolte av å ha fått Bjarne og Marit med på laget. Som presseansvarlig for flere av de største suksessene i norsk TV-historie, er Bjarne Laastad et høyt ansett navn i norsk journalistmiljø, og en attraktiv ressurs for våre kunder, sier Pyx-partner Linda Nordbø.

LES OGSÅ: Slår seg sammen med PYX
LES OGSÅ: Urrang Hauge hopper av PYX
LES OGSÅ: MinMote-Sonia, FKH-Asle, TVH-Alexander og Pyx-Linda skal jobbe sammen