Gå til sidens hovedinnhold

Feriebibliotek med bokdepot

Artikkelen er over 4 år gammel

HAUGESUND: Haugesund folkebibliotek har denne sommeren et nytt tilbud for å øke leselysten. «Feriebiblioteket» er navnet dette tilbudet har fått, der det er plassert ut små bokdepot der folk ferdes.

– Depotene inneholder et utvalg av voksenbøker, barnebøker og lydbøker. De som tar turen innom Hos Carlos på Gamle slaktehuset, Haraldshaugen camping, eller Vibrandsøy kan forsyne seg med en bok. I Byhagen vil det også komme et depot i løpet av sommeren, skriver biblioteksjef Marianne Hirzel i en pressemelding.

– En trenger ikke lånekort, eller noen form for registrering. En kan ganske enkelt låne med seg en bok og levere den tilbake i depotet, eller på et hvilket som helst bibliotek i hele landet, innen 31. august, legger hun til.

Haugesund folkebibliotek har nå sommeråpningstider. Det vil si at biblioteket har åpent 9–15 i ukedagene, bortsett fra torsdag (9-19), samt lørdag 10–14.

– Selv om vi har innskrenket åpningstid, håper vi med «Feriebiblioteket» å kunne tilby enda flere en god leseopplevelse i sommer, skriver Hirzel.

Kommentarer til denne saken