Gå til sidens hovedinnhold

Tilbake på banen

Artikkelen er over 9 år gammel

Christian Grindheim er tilbake på banen for FC København. I går kveld fikk han 25 minutter som innbytter da laget hans tapte 1-0 for AC Horsens.

HAUGESUND: Mange FKH-supportere ønsker seg Grindheim i julepresang.

Grindheim har vært skadefri i halvannen måned, men har ikke blitt foretrukket av treneren i den danske storklubben.

De siste kampene har han i det minste fått plass på benken og mandag kveld fikk han sine første minutter på banen på flere måneder.

For fjorten dager siden snakket Haugesunds Avis med Grindheim om fremtiden og en mulig retur til Haugesund.

Kontrakten med FCK går ut etter denne sesongen, men så lenge vil Grindheim neppe vente før han ser seg om etter noe annet.

– Det er ingen vits å spekulere så mye nå. Hvis denne situasjonen vedvarer vil jeg nok snakke med andre klubber i januar. Så får vi ta stilling til ting hvis det kommer noe konkret, sa Grindheim til Haugesunds Avis da han fortsatt var "ute i kulden" både på klubb- og landslag.

Med innhoppet mot AC Horsens er det mye som tyder på at han er i ferd med å spille seg nærmere førsteelleveren.

Haugesund

Haugesunds Avis har med jevne mellomrom stilt spørsmålet om når Grindheim er klar til å komme hjem til Haugesund? Hver gang har han svart at han gjerne vil avslutte karrieren i Haugesund, men at det ligger langt frem i tid.

13. oktober åpnet han for første gang opp for en mer snarlig retur til gamleklubben.

– Jeg er klar over at folk vil ha meg hjem ja. Den dagen jeg eventuelt kommer hjem og spiller for FKH vil være en slags slutt på profflivet, og starten på et nytt kapittel med hus, hjem og kanskje litt skolegang. Jeg vet ikke om jeg er klar for det nå, men du skal aldri si aldri. Det vil jo være et boost for sponsorene å få hjem en lokal spiller som har et navn.

Sportssjef i FKH, Asbjørn Helgeland, og Grindheims agent, Tore Pedersen, vil foreløpig ikke si noe om mulighetene for en FKH-retur for Grindheim.

Kommentarer til denne saken