FOTBALL: Før 2012-sesongen forlot Daniel Bamberg FKH til fordel for Allsvenskan og Örebro. Han skrev under en fireårskontrakt, men etter at klubben rykket ned til Superettan ønsker han seg bort.

- Jeg signerte for det jeg trodde skulle bli en toppklubb i Allsvenskan: nå ble det ikke slik og i stedet rykket vi ned. Jeg er på et punkt i karrieren der jeg vil spille på et høyere nivå, sier Bamberg til na.se, lokalavisen i Örebro.

Bamberg sier også at det finnes interesse fra flere klubber.

- Det finnes interesse fra flere toppligaklubbar i Skandinavia, som er forberedt på å  betale bra penger for meg. Men ÖSK sier nei, og at jeg skal spille her. Jeg tror ikke de forstår hva jeg føler, sier Bamberg.

Midtbanespilleren som med sin frisparkfot og sin pasningsfot ble en stor hit i FKH-drakten trener fortsatt med ÖSK, men håper klubben viser forståelse.

- Ja, jeg håper at de vil ta hensyn til hva jeg vil. Det ville vært best for alle om de lar meg gå. De får bra betalt, og det er ikke bra for noen hvis jeg skal spille for klubben til tross for at jeg ikke vil, sier 28-åringen.

Sportssjef i Örebro, Magnus Sköldmark, tar Bambergs utspill med ro.

- Det stemmer at det er interesse, men ikke noe som er i nærheten av akseptabelt. Dessuten ser vi Daniel som en viktig brikke i vårt lag, og er ikke interessert i å selge ham. Han har tre år igjen av kontrakten, sier Sköldmark til na.se.

Han bekrefter også at det er FKH som vil hente hjem Daniel Bamberg.

- Kan du bekrefte dette, Asbjørn Helgeland?

- Jeg kan ikke verken bekrefte eller avkrefte noen ting. Ingen kommentar, sier sportssjef Asbjørn Helgeland.