Hold deg oppdatert - få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos i rushtiden? Storbrann? Kraftig uvær på vei? Eller ny spiller til FKH? Visste du at du kan bli varslet om de viktigste nyhetene fra Haugesunds Avis DIREKTE på din mobiltelefon. La oss fortelle deg hvor enkelt det er!

DEL

Har du fått med deg at Haugesunds Avis har en egen app? Det har vi nemlig. Appen til Haugesunds Avis laster du ned fra App Store (hvis du har iPhone), eller Google Play (hvis du har Android).  Søk på h-avis.no for å få opp appen.

Ved viktige og hendelseaktuelle nyheter sendes det ut et pushvarsel fra denne appen, som gjør deg som leser oppmerksom på disse nyhetene. Brukere av Facebook, Instagram og Snapchat er godt vant med slike varsler.

Varselet dukker opp med en kort tekst og eventuelt et bilde på skjermen til telefonen eller nettbrettet, og leserne kan velge om de vil klikke seg inn på nyheten. Da føres man automatisk inn på den aktuelle nyheten på vår nettavis.

Varslingstjenesten er gratis!

SLIK FÅR DU NYHETSVARSEL FRA HAUGESUNDS AVIS

HVORDAN LASTE NED APPEN:

  • Last ned appen Haugesunds Avis gratis på telefonen din og/eller på nettbrettet. Dette gjør du ved å skrive h-avis.no i søkefeltet. (Det finnes to apper, en for nettavisen og en for Eavis).
  • Bekreft dersom du blir spurt om du vil akseptere varsling.

DERSOM DU ALLEREDE HAR APPEN FRA FØR OG VIL HA NYHETSVARSEL:

  • Har du allerede appen kan du gå inn i innstillingene på din telefon og se om du har slått på varsling. Der kan du også velge utseende på meldingen.
  • Appen legger seg på hjem-skjermen på telefonen din, med Haugesunds Avis sin logo.
  • Nå er det bare å vente i spenning på siste nytt fra oss i Haugesunds Avis.
  • PS! Ikke glem at mens du venter er det mye godt å lese i selve appen, den er basert på våre nettsider h-avis.no.
  • PPS! Ikke glem at vi i tillegg har en eavis-app, som lar deg lese papiravisen der du er, når du måtte ønske!

Artikkeltags