Sjefen over alle kommersielle Scandic-sjefer

Scandic Maritim-direktør Reidar Westre (t.v.) og Scandic Norge-sjef Svein Arild Steen Mevold.

Scandic Maritim-direktør Reidar Westre (t.v.) og Scandic Norge-sjef Svein Arild Steen Mevold. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Reidar Westre ble onsdag satt pris på i en intern kåring i Scandic-kjeden. I tillegg vant hotellet pris for beste frokost.

DEL

HAUGESUND: Direktøren på Scandic Maritim, Reidar Westre, kvitrer fornøyd når Haugesunds Avis slår på tråden torsdag morgen.

– Jeg har vært nominert til årets kommersielle hotelldirektør to ganger tidligere. Tredje gangen gjaldt det, sier Westre, og legger kjapt til at han vinner prisen på vegne av hele gjengen på hotellet i Haugesund.

– Hvorfor deles det ut pris «kommersiell hotelldirektør»? Finnes det ikke-kommersielle hotelldirektører?

– Nei, det gjør jo ikke det. Men det deles ut to hotelldirektørpriser. Den ene er mer en ren Scandic-pris, mens den jeg fikk er mer knyttet opp mot salg, markedsføring og hvordan hotellet setter fotavtrykk i by og nærmiljø, beskriver sjefen på Maritim.

Han forteller at Scandic Norge har en årlig samling, med faglig innhold og prisutdelinger om kvelden. De rundt 90 hotellene i Norge kjemper om fem priser. Scandic Maritim vant to denne gangen.

– Vi vant prisen for beste hotellfrokost i 2018, og den er basert på hva kundene i hele Norge har svart når de sjekker ut. Naturligvis stort å vinne den.

– Har ikke dere fått noe heder for frokosten tidligere?

– Jo, Twinings Best Breakfast har en årlig kåring av beste hotellfrokost i Norge, hvor 400 hoteller er med. Der ble vår frokost kåret til best i Rogaland. Scandic Nidelven gikk helt til topps i den kåringen, og nå har altså Scandic-gjestene sagt at vår frokost er best i Scandic-kjeden. Så det betyr vel at vi er best i landet nå. 

Artikkeltags