Snåsamannen kommer til Haugesund og Karmøy

LIV, DØD OG HÅP: Det er temaet for samtalene Joralf Gjerstad, bedre kjent som Snåsamannen, skal ha med prest Rune Birkeland når han kommer til vårt distrikt i november.

LIV, DØD OG HÅP: Det er temaet for samtalene Joralf Gjerstad, bedre kjent som Snåsamannen, skal ha med prest Rune Birkeland når han kommer til vårt distrikt i november. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I november kommer Joralf Gjerstad, mest kjent som Snåsamannen, til vårt distrikt.

DEL

HAUGESUND: Onsdag 7. november kommer Gjerstad til Kopervik kirke hvor han skal samtale med prest Rune Birkeland. Dagen etter skal Gjerstad komme til Vår Frelsers kirke i Haugesund.

– Samtalene skal handle om temaet liv, døden og håpet, står det i pressemeldingen fra Den norske kirke i Haugesund.

Vil snakke med så mange han kan 

Gjennom årenes løp har mange fortalt at de har opplevd hjelp og helbredelse av Snåsamannens evner. 

– Det skal ikke stikkes under en stol at skepsisen har vært til stede. Joralf har levd et langt liv og har blitt omtalt som mirakelmann, men også bløffmaker. Utrettelig har han hjulpet tusenvis av mennesker. Han begynner å bli en gammel mann og vil nå formidle hva det er som har drevet ham i den gjerningen han har stått i, og ønsker å være tydelig på hva som er kraften og motivasjonen. Nå vil han ut og snakke med så mange han kan, forteller Rune Birkeland.

Det er han som har lagt til rette for arrangementet, sammen med prostene Rune S. Engedal og Helge S. Gaard, Kulturutvalget i Kopervik kirke og Vår Frelsers menighet.

Kopervik kirkekor og Ellinor Bårdsen synger i Kopervik kirke. I Haugesund blir det musikalske innslag fra Vår Frelsers kirkes kantori, ved dirigent Goos ten Napel.

Artikkeltags