Konkurrerer om å spre treningsglede

FINALIST: Karoline Aspaas Kvinensland fra Karmøy. FOTO: PRIVAT

FINALIST: Karoline Aspaas Kvinensland fra Karmøy. FOTO: PRIVAT

Artikkelen er over 3 år gammel

25-åringene Stefanie Scholz Øfelt fra Haugesund og Karoline Aspaas Kvinnesland fra Karmøy er to av 26 finalister i konkurransen ShapeUp-jenta 2015.

DEL

HAUGESUND: Over 500 meldte seg på da treningsmagasinet ShapeUp ønsket å finne ei jente/dame mellom 18 og 30 år, som både er et inspirerende forbilde, utstråler treningsglede og sprer det glade budskap om en sunn og frisk helårskropp i tråd med bladets verdier.

Nå står 26 finalister igjen i konkurransen, og to av disse er fra vårt distrikt.

Trener for helsen

Stefanie Scholz Øfelt (25) fra Haugesund går siste året på sykepleien, har vært to år i militæret og studert idrett i Brasil.

- Jeg velger å trene for helsen, så er en veltrent kropp bonusen, skriver Øfelt i presentasjonen av seg selv, som er publisert på konkurransens nettsider på Facebook. 

Til Haugesunds Avis sier hun at hun til tross for fokuset sitt på riktig kosthold og trening unner seg søtsaker og annen usunn mat når hun har lyst på det og tar seg en fest i ny og ne.

- Jeg får tilbakemeldinger om at dette er inspirerende for andres treningsinnsats for de ser at jeg ikke er fanatisk, sier hun.

Den andre lokaler finalisten er Karoline Aspaas Kvinnesland (25). Hun er fra Karmøy og er utdannet fysioterapeut, er personlig trener og tar nå bachelor i utøvende dans på Universitetet i Stavanger.

- Jeg er brennende opptatt av at hver enkelt skal finne trenings- og bevegelsesglede, om det så er fotball, dansing, klatring, husarbeid eller treningssenter. Kun da føler jeg at en kan klare og beholde en god og sunn livsstil år etter år uten at dørstokkmilen blir for lang, sier Kvinnesland til bladet.

Kan bli cover-jente

Konkurransen pågår fram til 10. august og man kan stemme hver dag.

Vinneren får sportsklær til 30.000 kroner og får blant annet pryde forsiden på bladets oktobernummer.

Artikkeltags