Du kan høre ungdomskorps, hardrock, rocka sjantier, Ole Paus eller korsang

KORPSKONSERT: Haugesund Ungdomskorps feirer 50 år med konsert i Scandic Maritim Hall lørdag.

KORPSKONSERT: Haugesund Ungdomskorps feirer 50 år med konsert i Scandic Maritim Hall lørdag.

Artikkelen er over 2 år gammel

Frister konsert med Haugesund Ungdomskorps, eller vil du ha noe hardere, f.eks Årsbrot eller stemme i allsang med rockekoret Storm Weather Shanty Choir på Byscenen? Mye for enhvert smak.

DEL

FILMPREMIERER

«MÅNELYST I FLÅKLYPA»: Solan og Ludvig-trilogien avsluttes med en måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder. Et nytt, internasjonalt månekappløp er i gang. Det norske bidraget ledes av den briljante oppfinneren Reodor Felgen, med Solan og Ludvig som modige astronauter. Hva kan egentlig gå galt? Ganske mye.

FLÅKLYPA: Filmpremiere bl.a. i Tysvær som har laget en egen stand.

FLÅKLYPA: Filmpremiere bl.a. i Tysvær som har laget en egen stand.

«NÅR JEG FALLER»: Joachim (28) har nesten gitt opp troen på et normalt liv, og er i ferd med å tape kampen mot heroinen. Han lever et dobbeltliv og avhengigheten har tatt overhånd, idet han en dag får en uventet telefon fra ekskjæresten Maria. Han blir nødt til å ta vare på deres felles barn Lukas, som han aldri har møtt før. Regissør er Magnus M. Arnesen.

«THE NUN»: Når en ung nonne på et kloster i Romania tar sitt eget liv, sendes en prest og en novise. De skal undersøke de mystiske omstendighetene rundt nonnens død. På oppdrag fra Vatikanet risikerer de ikke bare livet, men også sin tro og sjel. De konfronteres med en ondsinnet kraft i form av den samme demoniske nonnen som først terroriserte publikum i «The Conjuring 2».

«ANDREA BOCELLI – MUSIKKENS STILLHET»: Førpremiere på filmen om Bocelli samme dag som sangeren fyller 60 år. I Edda kino, Tysværtunet kulturhus og Karmøy kino. Opera blir det også i «Stjernekamp» lørdag på NRK.

KONSERTER

BYSCENEN

Haugesund, fredag: Storm Weather Shanty Choir kommer til Byscenen med sin blanding av tøffe sjanti- og frivaktssanger og allsang med røft komp. Stordgjengen har vært rundt om i verden og Norge og pleier å skape livat stemning.

ÅRABROT PÅ FLYTTEN

Haugesund, fredag: Årabrot med Kjetil Nernes i spissen er ute med nytt album, «Who Do You Love». Den fikk terningkast 5 i Haugesunds Avis

ÅRABROT: Spiller på Flytten pub fredag.

ÅRABROT: Spiller på Flytten pub fredag.

.

TORBJØRN DYRUD

Tysvær, fredag: Torbjørn Dyrud med band spiller i Verkstaden selskapslokaler i Aksdal.

OLE PAUS

Stord, Haugesund lør-søn: Ole Paus er tilbake igjen i Olsen & Jensens Viseklubb på Osvald. På forrige konsert kom han med en bunke viser fra hans store repertoar. Det gjør han denne gang også. Denne konserten er utsolgt. Søndag blir han å høre i Festiviteten.

OLE PAUS: Kommer til Osvald pub på Stord lørdag ettermiddag og spiller søndag i Festiviteten.  

Foto: Berit Roald / NTB Scanpix

OLE PAUS: Kommer til Osvald pub på Stord lørdag ettermiddag og spiller søndag i Festiviteten. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Foto:

LØRDAGSJAZZ

Haugesund, lørdag: Lørdagsjazzen åpner høstprogrammet med Espen Eriksen Trio og den britiske saksofonisten Andy Sheppard i et helt nytt samarbeid. Denne gang er konserten i Billedgalleriet. Espen Eriksen er fra Haugesund og har blant annet vært jazzjournalist for NRK.

HAUGESUND UNGDOMSKORPS

Haugesund, lørdag: «En musikalsk rundreise i verden» heter konserten som Haugesund Ungdomskorps har i Scandic Maritim Hall. Korpset feirer 50 år og markerer jubileet med mye forskjellig, fra musikalnumre til spanske rytmer. Musikantene vil vise også at de kan mer enn å marsjere.

D'ACCORD 10 ÅR

Stord, lørdag: Progrockbandet D'Accord feirer sine ti første år på Arena med en rekke gjester. Bandet har sluppet ny singel «Up In Arms» med «Growing Out of Your Mind» på B-siden. Med haugesunder Daniel Måge i front.

D'ACCORD: Feirer ti årsjubileum på Arena lørdag.

D'ACCORD: Feirer ti årsjubileum på Arena lørdag. Foto:

CLAUDIA SCOTT BAND

Haugesund, lørdag: America- og countryartisten Claudia Scott stiller med eget band på Byscenen lørdag. I februar ga hun ut musikkvideo av låten «A Picture of My Dad And I» fra samme album. Låten er en personlig skildring fra barndomsminner i oppveksten sammen med faren Clive Scott.

FLYTTEN

Haugesund, lørdag: Tre rockeband med en smak av psykedelia blir å høre på Flytten pub: Himmelelegeme, Howlin Sun og Shaman, som alle har høstet fine kritikker.

OLD RIVER SALOON

Etne, lørdag: Dansefest med Contrazt, som har en 13-årig karriere å se tilbake på.

CHRISTINA BJORDAL

Haugesund, lørdag: Christina Bjordal tar med seg musikerne Vegard Fossum, Kjetil Lundø, og Jarle Strømsvold og opptrer på Bedehuset Bar & Bazaar.

ALT FRA BEATLES 1968

Haugesund, lørdag: Er blitt avlyst og settes opp i april.

ELIN FURUBOTN OG

TORBJØRN ØKLAND

Bømlo, søndag: Elin Furubotn har med seg Torbjørn Økland når de kommer til Amfisalen i Moster Amfi og holder konsert.

AD LIBITUM OG SIGVART DAGSLAND

Sveio, søndag: Sigvart Dagsland har en lang karriere bak seg og har skrevet mange låter som har blitt populære. Søndag holder Dagsland og Ad Libitum konsert i Sveio kyrkje. Koret teller 25 sanger og dirigeres av Per Bjørn Hab

AD lIBITUM:  Koret fra Sveio har konsert med Sigvart Dagsland i Sveio kyrkje.

AD lIBITUM: Koret fra Sveio har konsert med Sigvart Dagsland i Sveio kyrkje.

bestad og har samarbeidet med Rita Eriksen, Hanne Krogh, Bjørn Eidsvåg og mange andre.

MESSE FOR GUD OG HVERMANN

Haugesund, søndag: Kirkens Bymisjon arrangerer «Messe for Gud og hvermann» i kulturkirken Skåre søndag kveld. Fokus er fellesskap, musikk, lystenning og nattverd. Bymisjonsprest Gro Steensnæs Håvåg leder messen, Roxana Soliman fra Syria spiller cello.

UTSTILLINGER

HAUGESUND BILLEDGALLERI

Haugesund, fredag: Ny utstilling åpner i Haugesund Billedgalleri med Erlend Briggar Larsen, Gunnhild Vegge og Lasse Kolsrud. Larsens utstilling heter «Tid, rom og bevegelse». Det er 20 år siden sist haugesunderen stilte ut i Kunstforeningen.

MOSTER AMFI

Bømlo, fre-søn: Brian Wallace stiller ut malerier og andre arbeider i Amfisalen.

KUNST HOS CLAES OHLSON

Stord, fre-lør: Ikke alle får tid å gå på kunstutstilling. Denne helgen stiller Monica Renate Røsland ut 20–25 egenproduserte malerier rundt i butikken til Clas Ohlson på Heiane storsenter på Stord.

SCENE

CREEDENCE STORYNIGHT

Haugesund, fredag: Creedence StoryNight gir deg musikken og historien til Creedence Clearwater Revival i én og samme forestilling, og fredag kommer forestillingen til Haugesund og Festiviteten. Vil du ha mer Creedence Clearwater Revival kan du dra til MM i Kopervik og høre Creedence Forever – Tribute to Creedence seinere på kvelden.

REVYFESTIVALEN «BERRE GALSKAP»

Fitjar, fre-lør: Igjen er det tid for VM i revy; Vestlandsmesterskapet i revy. Det skjer i kultursalen i Fitjar kultur- og idrettsbygg. 40 ulike revynumre fra 22 forskjellige revygrupper kan oppleves. Revyfestivalen arrangeres hvert annet år.

TEATER

TYSVÆRTUNET

Tysvær, fredag: Victoria Productions viser barnestykket «Den lille Muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans!» i storsalen i Tysværtunet kulturhus.

FESTIVALER

SENIORPERLER I TYSVÆR

Tysvær, lør- søn: Åpning i Tysværtunet der det blir konsert lørdag med Gunnar Andersen og Reidar Brendeland. Høsttakkefest i kirkene Tysvær, Nedstrand og Skjoldastraumen. Syng med oss ved Tysvær Blandakor i Aksdal kyrkje søndag.

HAUGESUND ØLFESTIVAL

Haugesund, fre-lør: Elleve bryggerier presenterer seg under helgens ølfestival på Høvleriet og Garasjebryggeriet. Smaksprøver og stemning.

ARRANGEMENTER

VISNESMARKNADEN 2018

Karmøy, fre-søn: På Visnes og i Fransehagen går Visnesmarkanden 2018. Du kan blant annet få med deg Copperhead Line Dancers fredag og søndag, Slogmåkane og Good Foot fredag. Lørdag er det familie- og aktivitetsdag. Søndag spiller Karmøy Brass, 3 Amigos og Visnesprisen deles ut.

SPRÅKSJOV I SVEIO

Sveio, fredag: Linda Eide kommer til Samfunnshuset i Sveio og samtaler med Petter Steen jr. Arrangør er Sveio Mållag.

EINAR LUNDE Haugesund, søndag: Einar Lunde holder inspirasjonsforedrag i Rossabø kirke. Han forteller om møter med bl.a. Gro Harlem Brundtland og Zimbabwes avgåtte diktator Robert Mugabe.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken