Lido samarbeider med Unge Ferrari

NY SINGEL: Lido alias Peder Losnegård har laget ny singel sammen RnB-artisten Unge Ferrari.

NY SINGEL: Lido alias Peder Losnegård har laget ny singel sammen RnB-artisten Unge Ferrari. Foto:

Lido er ute med ny singel sammen med Unge Ferrari, «Corner Love».

DEL

HAUGESUND/TYSVÆR: Produsent, låtskriver, sanger og artist Lido fra Haugalandet, har de siste fem årene satt sitt eget kreative avtrykk på flere musikksjangere.

Han har jobbet med tungvektere som Chance The Rapper, Jaden Smith og Halsey. Tidligere i sommer slapp han singelen «3 million», og nå er han klar med «Corner Love», med den norske RnB stjernen Unge Ferrari.

– Ferrari kom til Haugesund og bodde hos meg i en uke for å jobbe på musikk sammen. Da vi kom over denne ideen føltes det rett å gjøre det til en samarbeidslåt på mitt prosjekt. Ferrari sitt vers var det første som ble gjort på låten, deretter gjorde jeg mine vokaler også i Haugesund, sier Lido, alias Peder Losnegård.

Noen uker senere i LA spilte han opp låten for Daniel Kaluuya mens de to hang i studio.

–  Vi pratet lenge om konseptet i låten, og jeg utfordrer han til å rope ut tankene sine på mikrofonen. Det ble en magisk stemning. Det siste som ble gjort på låten var innspilling av et strykeorkester i LA. Er veldig glad i denne låten og gleder meg til å spille den masse, sier Lido som stort sett har base i Los Angeles.

Artikkeltags