Gå til sidens hovedinnhold

Vamp-konserter og mye julete musikk

Artikkelen er over 2 år gammel

Vamp har to konserter på hjemmebane. Ellers mye det mye julemusikk å få med seg

FILMPREMIERER

«SNEKKER ANDERSEN OG JULENISSEN»: Alf Prøysens juleklassiker «Snekker Andersen og Julenissen» er blitt helaftens kinofilm. Den sjarmerende og stemningsfulle julefortellingen har gledet barn og voksne siden 50-tallet. Med skuespillere som Trond Espen Seim, Anders Baasmo Christiansen, Ingeborg Sundrehagen Raustøl, Johanna Mørck og Erik Hivju.

«SPIDER-MAN – INTO THE SPIDER-VERSE»: Animasjonsfilm om tenåringen Miles Morales som får superkrefter, og opp-dager et parallelt univers hvor det finnes mer enn bare én Spider-Man. Han må slå seg sammen med Peter Parker og de andre Spider-folkene for å bekjempe en trussel som også kan utslette hans egen verden.

«ONCE UPON A DEADPOOL»: Dette er en familievennlig versjon av «Deadpool 2» og inkluderer helt nye scener med Ryan Reynolds og Fred Savage. Filmen er også en hyllest til Savages rolle i 1987-klassikeren «The Princess Bride».

KONSERTER

LUNSJKONSERT I TYSVÆRTUNET

Tysvær, fredag: Espen Eriksen og Gunnar Halle har lunsjkonsert i Tysværtunet og setter de som møter opp i julestemning. Gratis inngang.

WALLMANS JULESPESIAL

Haugesund, fre-lør: Et forrykende show som foregår på flere scener i Scandic Maritim Hall. Wallmans Julespesial har med seg ti syngende servitører og mange kjente hitlåter, samt den rette julemusikken.

THE ROLLING CLONES

Odda, fredag: Liker du Rolling Stones, men kan nøye deg med et hyllestband? The Rolling Clones er et billigere alternativ og spiller på Smelteverket i Odda. Vokalist er Bård Ose, som er en kjent NRK-profil.

JULESHOW MED FØRRE MUSIKKORPS

Tysvær, fredag: Førre Musikkorps har juleshow i Tysværtunet fredag.

VAMP

Stord/ Haugesund fre-lør: Vamp er ute på veiene og kommer til hjembyen sin denne helgen. Først går turen til Arena på Stord fredag. Lørdag spiller Vamp to konserter på Høvleriet med besetningen de har hatt de siste årene, med blant annet Jan Toft på vokal og Bjørn Berge på gitar og banjo.

JAN EGGUM

Stord, lørdag: Jan Eggum er tilbake igjen med dagkonsert på Osvald Pub. Han har vært gjest på puben i regi av Olsen & Jensens viseklubb de siste årene.

MIKE PETERS – THE ALARM

Karmøy, lørdag: Mike Peters kommer til Karmøy og spiller på Café MM i Kopervik. Han er kjent som vokalisten fra The Alarm som var et stort band på 1990- tallet med flere hits. Dette er en dagkonsert.

STAGE DOLLS OG RETURN

Haugesund, lørdag: Byscenen får besøk av to band som fremdeles har mange fans i byen, Stage Dolls og Return. Bandene består av langhårete hardrockere som har besøkt Haugalandet flere ganger. Regn med å høre sanger som «Sing Me A Song» og «Bye Bye Johnny». Konserten er utsolgt.

LØRDAGSJAZZ

Haugesund, lørdag: Årets siste Lørdagsjazz får julepreg når Constant Rain spiller på Høvleriet. Sildajazzens venner serverer gløgg, og inntektene fra utlodningen går til Frelses- armeen.

BJØRN EIDSVÅG

Haugesund, fre-lør: Bjørn Eidsvåg har med seg bandet sitt når han gjester Festiviteten med en rikholdig katalog med kjente og kjære sanger fra en lang karriere.

«CHRISTMAS WITH NORDIC TENORS»

Haugesund, lørdag: Nordic Tenors med karmøybuen Sveinung Hølmebakk på laget drysser julemusikk over publikum i Festiviteten lørdag kveld. De har med seg pianist Øystein Lund Olafsen.

OLD RIVER SALOON

Etne, lørdag: Bergen Mandolinband med solide røtter på Haugalandet spiller i Saloonen. Bandet har holdt det gående siden 2001, og der finner vi blant annet Gaute M. Sortland som står for tekstene.

VIDAR JOHNSEN

Stord, lørdag: Vidar Johnsen er på juleturneen «Him te jul», og kommer lørdag til Stord kulturhus. Neste uke holder han konsert i Ølen kulturhus, Kopervik kirke og i Festiviteten.

JULEKONSERT PÅ M/S «SUNNHORDLAND»

Stord, lørdag: Båten ligger til kai i Leirvik. Lørdag er det dagkonsert med Anne Karin Nilsen, Dagrunn Haga, Åshild Nilsen Matre, Helena Schwartz og Randi Johnsen. André Eide spiller piano.

JULEKONSERT I BREMNES KYRKJE

Bømlo, søndag: Det blir julekonsert i Bremnes kyrkje med Bømlo skulekorps, Bømlo Janitsjar, Soul Children, Bømlo Kormix og Bremnes kantori. Bremnes sokneråd står som arrangør.

JULEKONSERT I AKSDAL KYRKJE

Tysvær, søndag: Tysvær Blandakor har julekonsert i Aksdal kyrkje med solister fra egne rekker.

JULEKONSERT I SVEIO

Sveio, søndag: Valestrand kulturkyrkje inviterer til konsert med blant annet Valestrand skulekorps, Valestrand Mannskor og Vadlasletta, samt sangere. Valestrand bygdelag er arrangør.

JULEKONSERT I NYSÆTER KYRKJE

Stord, søndag: Vokalensemblet mMokkat, Sanctus, Sagvåg skulekorps, Seniorkorpset og Sagvåg musikklag deltar på julekonsert i Nysæter kyrkje.

KONSERT I ETNE KYRKJE

Etne, søndag: Anita Hegerland og Lars Hansen holder jule- konsert i Etne kyrkje. De har med seg musikerne Espen Rogne og Gunnar Hansen.

JULEKONSERT I SKÅNEVIK KYRKJE

Etne, søndag: Julekonsert med Høyåker musikklag og lokale krefter.

UTSTILLINGER

GALLERIET I TYSVÆRTUNET

Tysvær, søndag: Olav Nygaard viser utstillingen «Mine landskap». Han stiller ut landskap malt de siste årene. Utstillingen blir stående til og med 17. desember.

TEATER

«REISEN TIL VINTERLAND»

Haugesund, lørdag: Haugesund Scenen er et amatørteater som holder til på Bleikemyr Bydelshus. Lørdag inviterer teaterlaget til en magisk juleforestilling, «Reisen til Vinterland». På reisen får små og store møte en familie, nisser, alver, engler og enda flere magiske karakterer. Linn Isabel Eielsen står for manus, mens regi er ved Oda Wegner og Marthe Lütcherath.

ARRANGEMENTER

POLSK FILM

Tysvær, lørdag: Tysvær kino byr på den polsk julefilm «Milosc jest wszystkim (Love is All)». Polsk tale og engelsk tekst.

Kommentarer til denne saken