Samhandlere signerte

STØTTESPILLERE: Fra v.: James Persson, Jostein Aksdal, Kjetil Vinorum, Bernt Hilmar Jacobsen, Muamer Sehic  og Jarle S. Eriksen. Foto: Alf-Robert Sommerbakk

STØTTESPILLERE: Fra v.: James Persson, Jostein Aksdal, Kjetil Vinorum, Bernt Hilmar Jacobsen, Muamer Sehic og Jarle S. Eriksen. Foto: Alf-Robert Sommerbakk

Artikkelen er over 3 år gammel

Fire lokale bedrifter og HSH ser verdien av å støtte gründeres samlingssted S66.

DEL

HAUGESUND: Torsdag møttes de til signering av sponsorkontrakter på loftet i Høvleriet, der S66 Haugesund AS har tilhold.

Det er her skapere fra hele regionen kan samles for å jobbe med utvikle sine ideer og produkter. Samarbeide, dele erfaringer, råd og veiledning – og kontorer og utstyr. Som hovedsponsor har de fått med DnB Bank ASA, og på «sølvplass» er Høgskolen Stord Haugesund, Rico Gruppen AS, Assist Haugesund AS, Garp Design AS og Tveit Regnskap AS.

I en pressemelding opplyser daglig leder Jarle S. Eriksen at S66 Haugesund AS vil forme et samspill mellom gründere og etablerte bedrifter.

– Vi tror at med riktige råd fra de rette ekspertene på rett tidspunkt innenfor et strukturert støttesystem kan bidra til å redusere risiko og gi et sterkere fundament for framtidig vekst for selskapene som skal gi oss framtidens arbeidsplasser. For å opprettholde eierskap, driv og aktivitetsnivå vil konseptet bli drevet fram av en heltidsansatt fasilitator.

Artikkeltags