HAUGESUND: Urrang Hauge Creative Industries AS har nå solgt sine aksjer til PYX Holding og er dermed ute av det nystartede selskapet.

-PYX og jeg skiller lag fordi vi ønsker ulike retninger. Jeg ønsker dem lykke og hell på ferden. -Å starte egen virksomhet handler om å realisere sin drøm, prøve å nå ett mål. Minst like viktig er at du skal ha det gøy på vegen. Da koker det ned til om du har «den gode følelsen». Den har jeg nå, sier Alexander Urrang Hauge.

Han framholder at han kommer til å fortsette med det han liker aller best. Skrive tekster, lage reportasjer og dokumentarer.

– Virksomheten min har fått god respons og mange spennende henvendelser og kunder. Jakten på den gode historien og det gode innholdet – det er det jeg skal holde på med, sier Alexander Urrang Hauge.

– Målet er jo å vokse, å skape noe som ennå ikke finnes, lage arbeidsplasser. Men historien har lært oss at man skal selge skinnet etter bjørnen er skutt. Ikke før, sier Alexander Urrang Hauge.

Vil vokse

Daglig leder i PYX, Linda Nordbø, sier hun lei seg over at Alexander Urrang Hauge har valgt å slutte for å fortsette med et annet prosjekt.

– Var det kjemien som ikke stemte?

– Nei, vi kjenner hverandre, han forlater oss av egen fri vilje, sier Nordbø.

– Vil PYX nå søke etter en ny medarbeider, eller fortsetter dere som en trio?

– Vi fortsetter som en trio. Vi har som mål å vokse og vil eventuelt knytte til oss andre kompetanseområder når behovet dukker opp, sier Nordbø til Haugesunds Avis.

LES OGSÅ: MinMote-Sonia, FKH-Asle, TVH-Alexander og Pyx-Linda skal jobbe sammen