Haubo og Utvik inngår samarbeid

Direktør i Haubo, Svend Inge Stueland.

Direktør i Haubo, Svend Inge Stueland. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Haubo og A. Utvik AS har inngått samarbeid og bygger Borettslag sammen, skriver Haubo i en pressemelding torsdag.

DEL

HAUGESUND: Boligbyggelaget Haubo og boligbyggerfirmaet A. Utvik AS kjenner hverandre godt fra før.

- Haubo forvalter over 500 boliger for beboere som har kjøpt bolig fra A. Utvik de siste 3 årene, sier Haubo-direktør Svend Stueland.

Nå har de to store boligaktørene inngått et formelt samarbeid.

– Som en følge av avtalen, blir Haubo forretningsfører for alle nye boligselskaper med leiligheter som A. Utvik AS bygger. A. Utvik AS er den viktigste samarbeidspartneren vi har hatt de siste årene. Etter avtalen får alle nye sameier i Utviks boligprosjekter benytte Haubo som forretningsfører i minimum to år, kommenterer Haubo-sjef Svend Inge Stueland i pressemeldingen.

Arne Utvik kommenterer samarbeidet med følgende ord:

– Når vi knytter til oss nye samarbeidspartnere, er det en viktig forutsetning at partneren skal være så lokal som mulig. Når vi har valgt Haubo som samarbeidspartner, har vi i tillegg til det lokale også lagt vekt på trygghet for våre kunder. Haubo vet hva våre kunder har behov for, og kundene vet hva de har å forholde seg til. Alt er ryddig og greit, sier Utvik.

Det første prosjektet i det nye samarbeidet blir Hollenderhaugen Amfi Borettslag, med 20 leiligheter.

- Her vil Haubos medlemmer ha forkjøpsrett i 14-dager, før det ordinære salget starter, står det i pressemeldingen.

Eier og daglig leder Arne Utvik og byggeleder Idar Heitmann i A. Utvik AS. Nå inngår Utvik et tettere samarbeid med Haubo.

Eier og daglig leder Arne Utvik og byggeleder Idar Heitmann i A. Utvik AS. Nå inngår Utvik et tettere samarbeid med Haubo. Foto:

Artikkeltags