Haugesund i 100 også i butikkene

BUTIKKENE ER MED: Camilla Klovning Strømø i Haugesund sentrum forteller at i år er også butikkene med på Haugesund i 100 som arrangeres i vinterferien.

BUTIKKENE ER MED: Camilla Klovning Strømø i Haugesund sentrum forteller at i år er også butikkene med på Haugesund i 100 som arrangeres i vinterferien. Foto:

Fra 25. februar til 3. mars er det igjen klart for Haugesund i 100. Denne gangen er også butikkene med.

DEL

HAUGESUND: Det forteller sentrumskoordinator Camilla Klovning Strømø.

– Tanken har vært der siden i fjor, men da hadde jeg 80 prosent permisjon og vi fikk det ikke til. Men i år kjører vi på og butikkene er i ferd med å sende sine tilbud inn til oss. Butikkene vil tilby en vare eller tjeneste til 100 kroner, forteller Strømø.

For tredje år på rad arrangeres Haugesund i 100. De fleste av byens spisesteder har gått sammen om å arrangere en uke der du kan få en rett du kun betaler 100 kroner for. I fjor var 34 spisesteder med

Da Haugesund i 100 ble arrangert i 2017 og 2018 var det stor suksess. Ideen kom fra John Gustav Lohne på To Glass, som igjen fikk ideen fra Sandnes der de har hatt stor suksess med tilsvarende opplegg i noen år.

– Ikke alle reiser bort

Nå har også butikkene blitt med på billiguken, noe Strømø tror er lurt. Haugesund i 100 arrangeres i vinterferien, fra 25. februar til 3. mars.

– Vi opplever at det er mange mennesker i sentrum i vinterferien, langt ifra alle reiser bort. Så å ha noen ekstra tilbud da tror jeg er en lur idé. Da kan folk både oppdage restauranter og butikker i sentrum, og du får både spist og handlet, sier sentrumskoordinatoren.

Artikkeltags