Tildelt en av de første Equinor-kontraktene

NY KONTRAKT: Rolf Ivar Sødal (t.h.) er fornøyd med DeepOceans nye langtidskontrakt med Equinor. Her med Magnus Grutle. Arkivfoto.

NY KONTRAKT: Rolf Ivar Sødal (t.h.) er fornøyd med DeepOceans nye langtidskontrakt med Equinor. Her med Magnus Grutle. Arkivfoto. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

DeepOcean AS, et datterselskap av DeepOcean Group Holding BV (DeepOcean) er tildelt en langtidskontrakt for leveranse av Life-of-Field tjenester på Equinor-opererte felt.

DEL

HAUGESUND: Statoil skiftet offisielt navn til Equinor tirsdag 15. mai. Dermed er langtidskontrakten inngått med DeepOcean AS den første Equinor-kontrakten som faller på Haugalandet.

– Tildelingen omfatter prosjektledelse og ingeniørtjenester på land. Offshoreoperasjonene vil benytte ulike skip fra DeepOcean sin skipsflåte, skriver kommersiell direktør for subseatjenester i DeepOcean, Rolf Ivar Sødal i en pressemelding.

Kontrakten er avropsbasert og har en fast periode på 5 år. Oppstart er januar 2019.

– Med bakgrunn i vårt mangeårige leverandørforhold til Equinor er vi fornøyd med at Equinor igjen anerkjenner DeepOcean som en kvalitetsleverandør, skriver Sødal.

Artikkeltags