Haugesund Travel blir en del av Berg-Hansen

BLIR FRANCHISETAKER: Haugesund Travel med daglig leder Odd Erik Salvesen. I bakgrunnen: Line Snørteland Ånensen og t.v. Tania Melanie Uhlig

BLIR FRANCHISETAKER: Haugesund Travel med daglig leder Odd Erik Salvesen. I bakgrunnen: Line Snørteland Ånensen og t.v. Tania Melanie Uhlig Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fra og med 3. oktober 2016 blir reisebyrået Haugesund Travel AS en del av Berg-Hansen. Reisebyrået er et frittstående byrå som markedsfører seg under navnet Goto. 

DEL

REISELIV: – Avtalen med Berg-Hansen åpner for nye og spennende muligheter, sier daglig leder i Haugesund Travel, Odd Erik Salvesen i en pressemelding.

Haugesund Travel har i dag kontorer i sentrum av Haugesund, på Oasen kjøpesenter og på Haugesund flyplass. Selskapet har 12 ansatte som i hovedsak jobber med gruppe- og feriereiser.

– Goto skal fortsette å gjøre det vi er gode til, nemlig å utvikle og selge reiseprodukter fra Haugesund lufthavn til ulike destinasjoner. Som franchisetaker hos Berg-Hansen vil vi få tilgang til enda flere avtalepriser og reisemål. Eksempelvis vil vi endelig kunne tilby charter-destinasjonene til våre kunder direkte fra Helganes. Vi vil også få tilgang til hotell- og flyavtalene til Berg-Hansen, noe som vil styrke vår konkurransedyktighet, mener Salvesen.

Berg-Hansen ønsker å vokse og vil satse på lokal tilstedeværelse. Reiselivsselskapet har investert mye i både reiserådgiverkompetanse og utvikling av digitale tjenester gjennom årene.

– Vi har en onlinetjeneste, som gjør det effektivt å være på jobbreise. Haugesund Travel AS har på sin side høy kunnskap innen feriemarkedet. Samarbeidet vil derfor tilføre oss en stor verdi, og deling av kompetanse begge veier vil bli en viktig del, uttaler Astrid Henriksen i Berg-Hansen.

Artikkeltags